Smugkig på Pixar's næste kortfilm

Nyheder
Pixar's næste kortfilm er på vej og hedder "La Luna". Den vil få premiere sammen med Pixar's næste biograffilm "Brave".
Pixar's næste kortfilm er på vej og hedder "La Luna". Den vil få premiere sammen med Pixar's næste biograffilm "Brave".
 
 
"La Luna" er en tidsløs fortælling om en ung dreng der er kommet i den alder, hvor han klar til at arbejde. En aften tager hans far og bedstefar ham med på job i en gammel træbåd og ror langt ude på havet og stopper når der ikke længere er land i syne. En stor overraskelse venter den lille dreng, da han opdager, at hans familie har et særdeles usædvanlige job.

Spørgsmålet er om han nu skal følge i hans far & bedstefars fodspor og vil han overhovdet være i stand til at finde sin egen vej midt i deres modstridende meninger og slidte traditioner? Stadig forvirret? Det er vi også. Her kan du se et sprit nyt klip fra den smukke kortfilm:
 

 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

To I Medgang og Modgang

Så er der langt om længe dansk premiere på Kortfilmen Tanglet Ever After som på dansk har fået titlen To I Medgang Og Modgang

Nye billeder fra Tim Burton's Frankenweenie

Disney har nu frigivet et par billeder fra Tim Burton's kommende stop-motion film Frankenweenie.

Angelina Jolie bekræftet i Disneys "Maleficent"

Angelina Jolie medvirkede sidst i en animationsfilm, da hun lagde stemme til den oscarnominerede Kung Fu Panda 2. Nu låner hun sin stemme til Disneys "Maleficent" der bygger videre på den klassiske tegnefilm Tornerose.

Et kig på Pixar's Brave

Disney har udsendt en ny trailer til Pixars kommende animationsfilm Brave som på dansk har fået titlen "Modig", der omhandler den unge skotske bueskytte Merida, som er datter af landets konge.

Nye Billeder fra Pixar's Brave

Pixar har udsendt nye billeder fra deres kommende animationsfilm "Brave", der giver endnu et kig på hovedrollen Merida, samt får vi tre nye personer at se: MacGuffin, Dingwall og Macintosh.

Pixar-film bliver til "klassikere" med guldnumre

Det tyder på at Disney er klar til at genudgive alle Pixar filmene under fællestitlen 'Pixar Klassikere'.