Ingen ny park til Disneyland Paris

Nyheder
På det nyligt afsluttede aktionærmøde i Disneyland Paris, blev det slået fast, at resortet ikke vil få en ny tredje park inden for overskuelig fremtid. Til gengæld blev sløret løftet for en ny form for aktiv attraktion.
På det nyligt afsluttede aktionærmøde i Disneyland Paris, blev det slået fast, at resortet ikke vil få en ny tredje park inden for overskuelig fremtid. Til gengæld blev sløret løftet for en ny form for aktiv attraktion. [531,250] Forleden blev det årlige aktionærmøde afholdt i Disneyland Paris, men aktionærene fik ikke kastet meget lys over, hvad fremtiden bringer for resortet. Aktinærene håbede på, at planer om nye forlystelser og yderligere udvidelser ville være på dagsordenen. Men udover en status på de nyligt åbnede Tower Of Terror og Crush's Coaster (hvor besøgstallene var tilfredstillende høje), blev der ikke kigget fremad. [530,300] Der var ellers grund nok til at kaste et blik et par år ud i fremtiden. Der har husseret massive rygter om kommende attraktioner (som blandt andet 'Soarin', 'Splash Mountain' og en ny Indiana Jones-rutsjebane), yderligere hoteller og en ekspansion af Disney Village. Men intet blev afsløret på den front. Men aktionærene var nu også mest interesserede i planerne om en ny tredje park. [529,300]Byggeriet med det nye NatureVillages er allerede blevet påbegyndt i nærheden af Davy Crocket Ranch. Disneyland Paris har nemlig i en aftale med den franske regering en forpligtelse til at påbegynde arbejdet på en tredje forlystelsespark inden 2011, hvis de ikke vil miste rettighederne til landområderne. Formanden for Euro Disney S.C.A., der driver Disneyland Paris, Karl Holz, sagde udtrykkeligt, at der ikke var konkrete planer om en trejde park. Han uddybede endda, at der ikke engang var idéer om hvad sådan en park skulle være. Om dette vil medføre at Disneyland Paris mister dele af sin værdifulde jord, eller om Euro Disney S.C.A. vil forsøge at forlænge aftalen med regeringen, meldte mødet intet om. [532,200] Men et andet rygte blev dog bekræftet. Karl Holz sagde at der har været adskillelige møder med folk indenfor den pengestærke Formel 1-branche om at bygge en Formel 1-bane i Disneyland Paris, og at interessen tilmed var stor. Dette skulle både fungere som en officiel bane til diverse grand prix'er, men også som en slags attraktion, hvor betalende gæster kan få en unik chance for at udleve de vildeste drengedrømme i en ægte F1-bil. Størstedelen af aktionærmødet gik med at gennemgå de rekordgode tal for parkens økonomi og besøgende.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneyland Paris fejrer de nye i klassen

Europas største turistattraktion har fået for vane at have et nyt tema hvert år. Og når næste sæson snart skydes i gang bliver fokus på Disney's nyeste stjerner.

Mickey's magiske brag af en fest skudt i gang

I går tog Disneyland Resort Paris hul på et nyt år med et nyt tema. I de næste mange måneder vil parkerne invitere til "Mickey's Magical Party".

Mickey-kager lanceres i Paris

Det verdenskendte konditori Ladurée i Paris, sælger for en kort periode Disney-kager. Anledningen er den nye sæson i det nærliggende Disneyland Paris.

Disneyland Paris i 3D med Google Earth

Fra sidste år har man med Google Earth kunne besøge Walt Disney World i Florida i 3D. Og til marts kommer turen til Disneyland Resort Paris, hvor alle kan få en virtuel rundtur i Europas største turistattraktion. Og tilmed ganske gratis.

Disneyland Resort Paris proppet til randen

I den forgangne weekend oplevede Disneyland i Paris en usædvanlig begivenhed. Resortet nåede sin maksimale kapacitet på 85.000 gæster på en enkelt dag. Det betød kaos og gratis goder for de ventende besøgende.

Disneyland Paris slår alle rekorder

For første gang nogensinde runder Disneyland Resort Paris de 15 mio. gæster der oprindeligt var målet for resortet. Derudover afslører det nyeste årsregnskab rekordhøj omsætning og omsider et overskud på bundlinjen.