Angelina Jolie bekræftet i Disneys "Maleficent"

Nyheder
Angelina Jolie medvirkede sidst i en animationsfilm, da hun lagde stemme til den oscarnominerede Kung Fu Panda 2. Nu låner hun sin stemme til Disneys "Maleficent" der bygger videre på den klassiske tegnefilm Tornerose.
Angelina Jolie medvirkede sidst i en animationsfilm, da hun lagde stemme til den oscarnominerede Kung Fu Panda 2. Nu låner hun sin stemme til Disneys "Maleficent" der bygger videre på den klassiske tegnefilm Tornerose.
 
 
Maleficent bliver en nyfortolkning af den klassiske Disney-tegnefilm Tornerose fra 1959. Tvistet er dog, at hele historien ses fra den onde fes perspektiv. Her er det netop den onde fe, Malavia, som Angelina Jolie skal lægge stemme til.

Den oprindelige fortælling om Tornerose handler om en prinsesse der af en fe bliver dømt til 100 års dvale i et højt tårn omkranset af tjørnehække. Efter de 100 år kommer prinsen på den hvide hest for at redde hende - noget, som Malavia vil gøre alt i sin magt for at undgå.

Robert Stromberg, der bl.a. var produktionsdesigner på Avatar, står for instruktionen af Maleficent, som stadig er i pre-produktion og forventes at få premiere i løbet af 2013.
 
 
 
Kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney klar på Alice i Eventyrland-efterfølger

Efter Tim Burtons "Alice i Eventyrland" fra 2010 indbragte over en mia. dollars i biograferne, var det blot et spørgsmål om tid, før Disney ville sætte gang i en efterfølger, og det lader nu til, at den tid er kommet.

Ny trailer til Oz: The Great and Powerful

Disney har frigivet endnu en trailer til deres kommende eventyrfilm Oz: The Great and Powerful Se den her.

Første trailer til Oz: The Great And Powerful

Filmklassiker fra 1939 "The Wizard of Oz" kommer i 2013 i en helt ny Disney-version. Her kan du se den første trailer til filmen.

Disney taber 1,1 mia. kr. på John Carter

Konturerne af en gigantisk filmfiasko tegner sig. Milliardregning venter Walt Disney.

Nye billeder fra Tim Burton's Frankenweenie

Disney har nu frigivet et par billeder fra Tim Burton's kommende stop-motion film Frankenweenie.

Første plakat til Frankenweenie

Disney har udsendt den første plakat til Tim Burtons kommende stop-motion-animerede monstereventyr Frankenweenie.