Magi På Waverly Place finalen

Nyheder
Så nærmere slutningen sig på Disney's successerie Magi På Waverly Place, og langt om længe får vi afsløret hvem der bliver familiens næste magiker.
Så nærmere slutningen sig på Disney's successerie Magi På Waverly Place, og langt om længe får vi afsløret hvem der bliver familiens næste magiker.
 
 
Alex (Selena Gomes), Max (Jake T. Austin) & Justin (David Henrie)
 
Vi har siden 2007 fulgt Alex, Justin og Max's eventyr mod det gode og det onde, deres op og nedture, samtidig med at skulle føre en normalt teenagesliv med skole, venner, kærester osv. som ikke måtte kende deres hemmelighed som magiker. de har kæmpet mod monster, vampyr, spøgelser, onde engle, zombier, varulve, asteroider og endda bliver smidt ud af magiskolen, og dermed miste chancen for at blive familien næste magiker, efter Alex & Justin ville afsløre over for hele verden at de var magiker, men som viste sig at være en test fra magiskolen som de dumpede, men hvergang har de stået sammen som en familie og kæmpet sig tilbage, men kun en kan blive familiens næste magiker, og den kamp nærmere sig nu.
Disney Channel har siden starten af året viste alle afsnit dagligt som opladning til det allersidste afsnit.
 
Se hvem der bliver familiens næste magiker, vil det blive Alex, Justin eller Max? se med på fredag den 24. februar kl. 14:55 (genudsendes igen lørdag den 25. februar kl. 08:00).
 
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Stor filmdag på Disney Channel

Den 29. februar er en ganske særlig dag som kun falder hvert 4. år når det er skudår. Og den ekstra lange februar måned fejres med en stor filmdag på Disney Channel.

Shake It Up: Dance, Dance

Disney Channel præsenterer en ny online danse-baseret konkurrence Shake It Up: Dance, Dance og opfordrer børn i hele Danmark til at være med og have det sjovt.

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.

Påskepremi​erer på Disney Channel & Disney XD

Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.

Halloween på Disney Channel

Disney Channel fejrer Halloween og har fredag den 29. oktober kl. 19.00 premiere på Magikere mod varulve - en times Halloween-special med alle vennerne fra Magi på Waverly Place