Japansk trailer til 'Brave'

Nyheder
En japansk trailer til Pixars kommende film 'Brave' viser en masse nye optagelser og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.
En japansk trailer til Pixars kommende film 'Brave' viser en masse nye optagelser og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.
 
Her kan den japanske trailer ses med engelske undertekster:
 
Fastsat på at følge sin egen vej igennem livet går Merida imod en ældgammel tradition og ender med uforvarende at udløse kaos og raseri i kongeriget. Efter et møde med en excentrisk, gammel kone får hun dog et ulyksaligt ønske opfyldt, hvorefter hun er tvunget til at opdage betydningen af sand tapperhed for at bekæmpe en forfærdelig forbandelse.
 
Sammen med traileren er der også blevet fundet en japansk plakat for filmen:
 
Filmens rolleliste består af Kelly Macdonald, Julie Walters, Billy Connolly, Emma Thompson, Kevin McKidd, Craig Ferguson og Robbie Coltrane.
 
'Brave' spænder buen i de danske biografer 30. august.
 
Kilde: youtube.com, blogs.indiewire.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Den gode dinosaur'

En spansk trailer til Pixars kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', viser en række helt nye klip. I traileren får man også mulighed for første gang, at se dinosaurerne tale. Se traileren her.

Japansk trailer til 'Tomorrowland'

En japansk trailer til Disneys kommende science fiction-film 'Tomorrowland' viser en masse nye klip, og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

Nye klip til 'Big Hero 6'

Disney har udgivet endnu et klip til 'Big Hero 6', og denne gang får man mulighed for at se de andre superheltes specialer.

Japansk trailer til 'Big Hero 6'

Den seneste trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', fokuserede primært på humoren i filmen. Nu er der så blevet udgivet en japansk trailer, der har mere fokus på drama.

Japansk trailer til 'Frozen'

Da den første trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Frozen', blev offentliggjort fik man ikke så meget at vide om handlingen. Men nu er der blevet fundet en japansk trailer, der giver et lille indput i hvad der kommer til at ske i filmen.

Nyt fra 'Monsters University'

Pixar's næste store animationsfilm 'Monsters University' får biografpremiere over det meste af verden i løbet af sommeren. Og mens man venter kan man tage et kig på noget af det nyeste materiale, som Pixar netop har udgivet.