Premiere på Austin & Ally

Nyheder
Et kig på Disney Channel helt nye serie som byder på humor, musik og teenage-drama!
Et kig på Disney Channel helt nye serie som byder på humor, musik og teenage-drama!

 
Gennem det sidste år har vi måtte sige farvel til Disney Channel's stjerne Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato og Dylan & Cole Sprouse og deres successerier Hannah Montana, Magi På Waverly Place, Sonny's Chance og Zack & Cody. Men Disney Channel er klar med en ny generation af teenagesstjerner, vi har allerede stiftede bekendsskab med Bella Thorn & Zendaya i Shake It Up og China Anne McClain i A.N.T. Accelereret Naturtalent og nu er endnu en ny serie klar.
 
 
Austin & Ally: Serien handler om Austin som er en udadvendt musiker og performer, og Ally som er en klog, men genert sangskriver, der foretrækker at blive bag scenen. Sammen med deres bedste venner Trish og Dez kombinerer de deres talenter for at skabe et musikalsk hold, der ikke er til at stoppe, og som vil slå igennem i musikverdenen. De kan måske klare det, hvis de står sammen!
 
 
 
Ally (som spilles af Laura Marano) er virkelig klog, ekstremt kreativ og en ørn til at skrive fantastiske sange. Hun vil også virkelig gerne hjælpe sine venner, hvilket ofte sætter hende i ubehagelige – men hylemorsomme – situationer! Allys største frygt er at stå på en scene – men efter at hun har skrevet det ene hit efter det andet, hjælper hendes venner hende med at komme ud af sin skal.
 
Austin (som spilles af Ross Lynch) er udadvendt, sjov og virkelig talentfuld – han kan synge, danse, og spille alle mulige slags instrumenter. Fra den ene dag til den anden bliver han en stjerne på internettet, fordi han synger en af Allys sange i en musikvideo, som Dez instruerer! Med sine venners hjælp bliver det endelig muligt for Austin at forfølge sin drøm om at blive til noget inden for musikverdenen.
 
 
 
Dez (som spilles af Calum Worthy)er sjov, tilfældig og sær! Han er Austins bedste ven og instruerer også hans musikvideoer. Han plejer at kunne trække alle mulige ting ud af sin rygsæk (som en skinke eller en skildpadde), hvilket til stadighed morer hans bedste venner. Dez er virkelig enestående.

 

 

 

 

 

 

 

 
Trish (som spilles af Raini Rodriguez) er uforudsigelig og virkelig sjov – hun bliver konstant hyret og fyret fra det ene job til det andet! Hun er Allys bedste ven og Austins manager. Selvom hendes vilde idéer sommetider giver problemer, kan Trish altid regne med at hendes venner er der og hjælper hende ud af enhver knibe.
 
 
Serien er skabt af Kevin Kopelow og Heath Seifert som også tidligere har stået bag Disney Channel serierne Sonny's Chance og JONAS.
 
 
 
Intro og Trailer til serien:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Austin & Ally kan ses på Disney Channel hver fredag i Super Fredag som er Disney Channel's blok som viser de nyeste serier og afsnit af Disney Channel Original Series men også Disney Channel Original Movies er på programmet.
Super Fredag programmet ser pt. ud som følger:
kl. 16:30: Phineas & Ferb (Sæson 3)
kl. 16:55: På Krogen (Sæson 2)
kl. 17:20: A.N.T. Accelereret Naturtalent (Sæson 1)
kl. 17:45: Shake It Up (Sæson 2)
kl. 18:10: Held & Lykke Charlie (Sæson 2)
kl. 18:35: Austin & Ally (Sæson 1) Ny Serie
kl. 19:00: Film
 
 
Kilde: Disney Channel

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Halloween på Disney Channel

Disney Channel fejrer Halloween og har fredag den 29. oktober kl. 19.00 premiere på Magikere mod varulve - en times Halloween-special med alle vennerne fra Magi på Waverly Place

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.