To I Medgang og Modgang

Nyheder
Så er der langt om længe dansk premiere på Kortfilmen Tanglet Ever After som på dansk har fået titlen To I Medgang Og Modgang
Så er der langt om længe dansk premiere på Kortfilmen Tanglet Ever After som på dansk har fået titlen To I Medgang Og Modgang.
 
 
 
To I Medgang Og Modgang følger op hvor To På Flugt slap.
Kongeriget er i en festlig stemning som samler alle, for det kongelige bryllup mellem Rapunzel og Flynn er lige rundt om hjørnet.
Pascal og Maximus er klar som blomster kamæleon og ringbærer, men taber forlovelsesringene, og dermed er starten sat til en vanvittig søgning, den desperate duoen forsøger at finde ringene, før nogen opdager noget, de efterlader et spor af komisk kaos, der omfatter flyvende lanterner, en flok duer, en vin tønde barrikade og en meget klistret finale.
Vil Maximus og Pascal redde dagen og gøre det i tide? det vil tiden vise.
 
 
Kortfilmen får premiere på Disney Channel fredag den 23. marts kl. 18:55 og genudsendes igen lørdag den 24. marts kl. 14:30, 16:00 & 18:50 samt flere gange i påskeugen.
 
 
Se en kort trailer til kortfilmen her:
 
 
 
 
Kilde: Disney Channel
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Efter 20 år bekræfter Disney fanteorien om Aladdin

En fanteori om Disney's Aladdin er nu blevet bekræftet af filmens skabere mere end 20 år siden dens premiere.

Nyt om "Tangled Ever After"

Så er der nyt om efterfølgerne til Disney's store succes To På Flugt fra 2010, den nye film bliver en kortfilm og får premiere i USA den 13. Januar 2012

"To på Flugt" fortsætter med "Tangled Ever After"

En ny TV-film med figurne fra To På Flugt er på vej i 2012 på Disney Channel.

'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.

Tarzan på vej i 3D

Det var i 1999 at Disney lavede klassikeren om Tarzan og efterfulgte den med en 2'er samt en serie til TV. I denne måned bliver filmen genudgivet på DVD. Men Disney er ikke de eneste der vil have en bid af Tarzan-kagen. Constantin Films har købt rettighederne til alle 'Tarzan' romaner og vil lave en ny animationsfilm - i 3D.

Fortsættelse til Tron Legacy måske på vej

Selvom sci-fi-eventyret Tron Legacy først rammer biograferne til december, rykker Disney allerede fremad med en fortsættelse og har hyret filmens manuskriptforfattere Edward Kitsis og Adam Horowitz til at skrive manuskriptet til det næste filmkapitel i serien om cyberuniverset.