Stemmen i samtlige Pixar-film

Nyheder
John Ratzenberger er blevet et kult-objekt hos Pixar-kendere. Han har nemlig formået at lægge stemme til figurer i hver eneste af Pixar's fuldlængdefilm. Og han bliver da heller ikke forbigået i den kommende 'Wall-E'.
John Ratzenberger er blevet et kult-objekt hos Pixar-kendere. Han har nemlig formået at lægge stemme til figurer i hver eneste af Pixar's fuldlængdefilm. Og han bliver da heller ikke forbigået i den kommende 'Wall-E'. [546,200] John Ratzenberger har en unik plads i hjerterne hos Pixar's castere og storywritere. Skuespilleren har fået tildelt en figur at lægge stemme til, i hver eneste af Pixars 9 fuldlængde-film. Han startede med at stemmelægge sparegrisen i Toy Story. Og siden da er han blevet fast inventar i Pixar's produktioner. Andrew Stanton ('Find Nemo', 'Wall-E') har sågar udtalt, at Pixar har fået en uskreven regel der siger, at Ratzenberger skal være med i alle deres film. Og i går blev det afsløret, at der naturligvis også bliver plads til ham i den kommende 'Wall-E', selvom filmen ikke har meget dialog. John Ratzenberger skal lægge stemme til figuren 'John'. Ratzenberger har lagt stemme til følgende figurer: [539,100]Sparegrisen Toy Story (1995) & Toy Story 2 (1999) [543,100]Cirkusloppen Græsrødder (1998) [544,100]Den Afskyelige Snemand Monsters, Inc. (2001) [541,100]Lederen af Moonfish-skolen Find Nemo (2003) [545,100]The Underminer De Utrolige (2004) [540,100]Lastbilen Mack Biler (2006) [542,100]Tjeneren Mustafa Ratatouille (2007) John Wall-E (2008)

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

"Biler 2" klar med ny plakat og velkendte stemmer

Pixar lader langsomt plakater og trailere sive til deres kommende sequel "Biler 2". her kan du se den nyeste plakat og hvilke amerikanske skuespillere der skal lægge stemmer til bilerne.

Buzz Lightyear klar til 'Toy Story 4'

Folkene bag den kommende Toy Story 3 forsikrer, at det bliver den sidste film med det levende legetøj. Alligevel har skuespilleren Tim Allen, som ligger stemme til Buzz Lightyear, underskrevet en mystisk kontrakt på en fjerde Toy Story-film.

Jokeren som gangsterflue i Toy Story 3

Hiphoppens Grand Daddy i Danmark har fået en mindre rolle i den kommende Pixar-film. Jokeren alias Jesper Dahl lægger stemme til en animeret gangsterflue.

Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.

Pixar-film bliver til tegneserier

Pixar's række af succesfulde film skal nu forvandles til tegneseriehæfter.