Tom Hanks skal spille Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Nyheder
Disney er godt i gang med forberedelserne til studiets kommende film "Saving Mr. Banks", der skal omhandle skaberen bag "The house of mouse" - Walt Disney. Manden til at spille den ikoniske Disney er nu blevet fundet i Tom Hanks.
Disney er godt i gang med forberedelserne til studiets kommende film "Saving Mr. Banks", der skal omhandle skaberen bag "The house of mouse" - Walt Disney. Manden til at spille den ikoniske Disney er nu blevet fundet i Tom Hanks.


"Saving Mr. Banks" omhandler den sande historie om Walt Disneys fjorten år lange forsøg på at overtale forfatteren af Mary Poppins, P.L Travers, til at omdanne den klassiske bog om til film. Travers var ikke glad for tanken om at opgive rettighederne, da hun havde en så personlig tilknytning til bogen, der var løst baseret på hendes forhold til sin far.

Travers overgav sig dog, og bogen blev omsat til film i 1964. Filmen blev en kritisk og finansiel succes, men Travers endte med at hade filmen og svor aldrig at sælge hendes materiale til Disney igen.

Udover Hanks er Emma Thompson i forhandlinger om at spille Travers.

"Saving Mr. Banks" er skrevet af Kelly Marcel og instrueres af John Lee Hancock, der stod bag den Oscar-vindende "The Blind Side".

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.

Tre versioner af Snehvide på vej i biograferne

Næste år byder på ikke mindre end tre filmatiseringer af det gamle eventyr om Snehvide. Disney holder sig udenfor - indtil videre.

Buzz Lightyear klar til 'Toy Story 4'

Folkene bag den kommende Toy Story 3 forsikrer, at det bliver den sidste film med det levende legetøj. Alligevel har skuespilleren Tim Allen, som ligger stemme til Buzz Lightyear, underskrevet en mystisk kontrakt på en fjerde Toy Story-film.

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

'Et Juleeventyr' for skræmmende for amerikanerne

Disney's nye julefilm 'A Christmas Carol' er hidtil blevet præsenteret som et humoristisk juleeventyr med en veloplagt Jim Carrey i hovedrollen. Men det er den i virkeligheden ikke.