Første plakat til 'Wreck-It Ralph' er klar

Nyheder
Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer, og nu er den allerførste plaket til filmen klar.
Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer, og nu er den allerførste plaket til filmen klar.
 
geek news - Movie Poster of the Day
 
'Wreck-It Ralph' (på dansk 'Vilde Rolf') handler om en skurk i et computerspil som gerne vil bryde ud af sin fasttømrede rolle som ond og i stedet finde en ny skæbne. Wreck-It Ralph længes efter at blive en "good guy" og må kæmpe sig igennem flere udfordrende baner i 8 bit-spillet med hjælp fra en militærhelt fra first shooter-spil.
 
Filmen får premiere den 2. november 2012 i USA, mens vi i Danmark må vente til den 7. februar 2013.
 
Kilde: comingsoon.net, kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.

Klip fra 'Wreck-It Ralph'

Om under to uger får Disney's næste store animationsfilm 'Wreck-It Ralph' premiere i de amerikanse biografer. I mellemtiden kan man se nogen nye klip fra filmen.

International trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.

Ny lang trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt en ny lang trailer til deres næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph'.

TRAILER: "Wreck-It Ralph"

Sådan ser det ud, når Disney laver en hel film der foregår inde i spil- og arkadeuniverset. Se den første trailer til Disney Animation Studios' næste klassiker: "Wreck-It Ralph".

Første kig på 'Wreck-It Ralph'

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer. Og mens man venter kan man tage et kig på de nye billeder Disney netop har udgivet til filmen.