TRAILER: "Tron" som animeret TV-serie

Nyheder
"Tron Uprising" er titlen på Disney XDs nye rekord dyre TV-serie, der er baseret på sci-fi filmen "Tron Legacy". Her kan du opleve traileren og se den officielle plakat.
"Tron Uprising" er titlen på Disney XDs nye rekord dyre TV-serie, der er baseret på sci-fi filmen "Tron Legacy". Her kan du opleve traileren og se den officielle plakat.


Her ses noget så sjældent som en officiel plakat for en Disney TV-serie. Billboards og gadeplakater er typisk forbeholdt de store Hollywood-film. Men netop den nye animerede serie "Tron Uprising" er så dyr og ambitiøs, at Disney har skruet højt op for forventningerne.

"Tron Uprising" er den dyreste animerede TV-serie nogensinde på Disney Channel og er baseret på 2010-filmen "Tron Legacy" (som var baseret på Disneys "Tron" fra 1982).

Her kan du se traileren:


"Tron Uprising" får premiere på Disney XD til juni. Og Disney håber med krydsede fingre på, at seertalene bliver skyhøje, da "Tron Uprising" skal teste om der er interesse blandt film- og TV-fans for en tredje biograffilm i Tron-sagaen. Så hvis denne serie klarer sig godt, vil vi højst sandsynligt kunne se "Tron 3" i nærmeste fremtid.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.

Her er traileren til Disney's dyreste animerede tv-serie nogensinde

Til sommer 2012 begynder TV-kanalen for drenge, Disney XD, at sende Tron Uprising, der efter sigende skulle være den dyreste produktion nogensinde hos Disney's afdeling for animerede TV-serier. Se her om pengene er givet godt ud.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

'Tron' laves som tegnefilm til DisneyXD

Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.

Bubbi Bjørnene

Bubbi Bjørnene var Disney's første store animerede tv-satsning. Her kan du læse mere om baggrunden for serien, figurene, sangen om meget mere.