Disney annoncerer officielt "The Avengers 2"

Nyheder
Disneys store superheltefilm "The Avengers" har sat nye rekorder indenfor pengeindtjeninger, også har filmen oven i det fået utrolig gode anmeldelser. Og nu har Disney annoceret at en fortsættelse er under opsejling.
Disneys store superheltefilm "The Avengers" har sat nye rekorder indenfor pengeindtjeninger, også har filmen oven i det fået utrolig gode anmeldelser. Og nu har Disney annoceret at en fortsættelse er under opsejling.
 
 
Det burde næppe komme som en overraskelse for nogen, at Disney har planer om at lave "The Avengers 2", men det til trods er det alligevel først nu, at filmen officielt er blevet annonceret.
 
Det har længe været Marvels plan at lave både en anden og tredje "The Avengers"-film, hvis den første blev et hit, og eftersom den netop har passeret $700 mio. på verdensplan, må det siges, at den er blevet et gedigent hit.
 
De medvirkende fra "The Avengers" til premieren.
 
Før det bliver tid til "The Avengers 2", har Marvel dog planer om at give de fleste af heltene en solofilm. Indtil videre er det bekræftet, at både "Iron Man 3", "Captain America 2" og "Thor 2" udkommer, før det bliver tid til endnu en global katastrofe, der kræver hele holdet samlet igen.
 
Kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fem klip fra 'Avengers: Age of Ultron'

Der er nu kun under en uge til, at 'Avengers: Age of Ultron' får premiere i de danske biografer. Mens vi venter kan vi nyde disse klip som Marvel har sendt ud.

Ny trailer til 'Avengers: Age of Ultron'

Marvel er nu klar med en ny trailer 'Avengers: Age of Ultron', efterfølgeren til 'The Avengers' fra 2012, hvor superheltene Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye, Black Widow og Iron Man skal kæmpe mod den onde robot Ultron.

Disney-chef: "Vi bygger snart Avengers-forlystelse"

Disney har haft enorm succes med Marvel-superheltefilmen "The Avengers". Og eftersom Marvel er ejet af Disney, er det meget naturligt, at den første store forlystelse baseret på "The Avengers" snart er på vej i en Disney-park.

Harry Potter og Batman slået af 'The Avengers'

Disneys seneste storfilm 'The Avengers' har sat ny rekord i USA. Tidligere publikumsmagneter har måtte lade sig overgå af Marvel-universets helte.

Første Avengers-trailer forener Captain America, Hulk og Iron Man

Seks superhelte er i følge Marvel bedre end én. Derfor burde Disney/Marvels kommende film "The Avengers" blive et must for alle med hang til tegneseriehelte. Du kan se den nye dugfriske trailer lige her.

Disney's første Marvel-projekt bliver tegnefilm

Siden superhelte-firmaet Marvel Entertainment blev opkøbt af Disney sidste år, er der blevet spekuleret i, hvad det første Disney/Marvel-produkt ville være. Svaret er tv-kanalen Disney XD 's nye serie 'The Avengers - Earth's Mightiest Heroes'.