Er Camp Rock 3 mon på vej?

Nyheder
En teaser til Camp Rock 3 er ved et uheld blevet vist i en Disney Store i USA, en kunde var dog hurtig til at få den filmet og har lagt videoen på YouTube
En teaser til Camp Rock 3 er ved et uheld blevet vist i en Disney Store i USA, en kunde i butikken var dog hurtig til at få den filmet og har lagt videoen på YouTube
 
 
 
 
En Kunde i en lokal Disney Store i USA fik sig noget af en overraskelse, da en af skærmene i butikken pludselig viste en Camp Rock 3 teaser, kunden har udtalt at videoen nåede at blive vist 3 gange før den hurtig blev fjernet igen, butikkens manager kom ud og skældte ud på en ansat og sagde at det ikke var mening at den video skulle vises nu.
 
I teaseren ses både Demi Lovato og The Jonas Brothers' navn, men ingen af parterne eller for den sags skyld Disney har endnu udtalt sig om den uheldige episode eller bekræftede filmen.
 
Der går dog flere rygter om at det evt. bare er et nyt spil og så er der dem der siger den er fake.
 
Se teaseren og bedøm selv her:
 
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Demi Lovato viser følelser i helt ny video

De sidste mange måneder har været hårde for Demi Lovato, men nu er hun tilbage med en ny single.

Demi Lovato indlagt

Efter bruddet med Joe Jonas var Demi Lovato frisk på at fortsætte deres turné. Men nu må hun give op og er indlagt på et behandlingshjem.

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Premiere på sæson 2 af Sonnys Chance

I anden sæson af Sonnys Chance følger vi fortsat Allison “Sonny” Munroe, som, i seriens sæson 1, er blevet opdaget af en TV-producent og tilbudt en rolle i den populære ungdomskomediserie ”So Random!” .

Camp Rock 2 i 2010

Rygterne siger at der vil komme en Camp Rock 2 i år 2010

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.