Sådan har du aldrig set EM-holdet

Nyheder
Christian Eriksen, Rommedahl og flere andre fra landsholdet er blevet stjerner i Anders And & Co.
Christian Eriksen, Rommedahl og flere andre fra landsholdet er blevet stjerner i Anders And & Co.
 
 Danmark nærmer sig EM-feberen, og det har de ansvarlige på Egmont Serieforlaget også bemærket. Derfor har de ladet feberen ramme Andeby også, og det seneste nummer af Anders And bliver brugt til at hylde det danske landshold.
 
Christian Eriksen, Nicklas Bendtner og Daniel Agger er alle blevet 'ande-fiseret' i bladet, hvor Eriksen på forsiden løfter EM-pokalen sammen med Anders And og landsholdsspillerne optræder på en plakat midt i bladet.
 
 
Også det svenske landshold optræder i Anders And, der dog i Sverige hedder 'Kalle Anka'. I den svenske udgave er der dog lidt mere drama, og på forsiden brager Zlatan hovedet sammen med Kalle.
 
Også Kim Källström optræder i bladet.
- Jeg er ingen stor fan af tegneserier, men det er trods alt Anders And, siger Källström til Expressen og udtrykker tilfredshed med det næb, han er blevet udstyret med i bladet.
 
 
Hvordan de danske landsholdsspillere tolker deres udseende i Anders And, har vi endnu til gode at høre.
 
Bladet er på gaden torsdag den 7. juni 2012.
 
Kilde: Ekstra Bladet

 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

iAnd

Det gode gamle Anders And & Co.-blad kan fra d. 20 september læses på iPad'en.

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Glemte Disney-serier uden censur i Anders And Ekstra

I gamle dage var der ikke censur på tegneserier og figurerne kunne ofte foretage sig ting, som ville være umulige idag. selv Mickey Mouse, Fedtmule & Anders And, og nu har Egmont fundet nogen af dem frem fra gemmerne, og de fleste har ikke tidligere udgivet herhjemme.

Et kig på premiere weekenden på Disney XD

Et kig på hvad der kommer i premiere weekenden den 12-13. spetember på Disney XD. Der bliver gensyn med gamle kendinge, nye serie, og smugkig på kommende serier & film

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.