Se de første billeder fra videospilsfilmen "Wreck-It Ralph"

Nyheder
Disney har udsendt de første egentlige billeder fra videospilsfilmen "Wreck-It Ralph" hvor vi får det første kig på Ralph.
Disney har udsendt de første egentlige billeder fra videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", hvor vi får det første kig på Ralph.
 
 
 
Wreck-It Ralph" omhandler Ralph, der er træt af at være skurken i et videospil - han vil gerne være helten for en gangs skyld.

Derfor beslutter Ralph at hoppe ind i andre spil i arkaden, hvor han hører til, for at finde et, han kan være helten i. Selv med de bedste intentioner ender Ralph dog med at skabe problemer så store, at det kan ende med, at alle spil bliver destrueret.

The Simpsons og Futurama instruktøren Rich Moore står bag filmen, der har John C. Reilly i titelrollen. Derudover medvirker også Jane Lynch, Jack McBrayer og Sarah Silverman.

"Wreck-It Ralph" skaber problemer i danske biografer 7. februar 2013.

 
 
 
 
 
 
 
Kilde: filmz.dk
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney vil lave en forgænger til Peter Pan

De fleste kender Disneys klassiker "Peter Pan"; drengen fra ønskeøen, der aldrig ville vokse op. Nu vil Disney dog udvide Peter Pans univers og lave en film om, hvordan den tabte dreng egentlig endte på øen til at starte med.

Filmkavalkade i påsken på Disney Channel

Traditionen tro fejer Disney Channel påsken med masser af storfilm for hele familien.

To I Medgang og Modgang

Så er der langt om længe dansk premiere på Kortfilmen Tanglet Ever After som på dansk har fået titlen To I Medgang Og Modgang

God jul fra Disney Channel

Traditionen tro ønsker Disney Channel at skabe lidt ekstra magi omkring juletiden og byder på masser af film i juledagene.

Nyt om "Tangled Ever After"

Så er der nyt om efterfølgerne til Disney's store succes To På Flugt fra 2010, den nye film bliver en kortfilm og får premiere i USA den 13. Januar 2012

Lady og Vagabonden på Blu-Ray og DVD

Premieredatoen samt ekstra materiale for Lady og Vagabonden på Blu-Ray og DVD i USA er nu afsløret.