Pixar holder liv i legetøjet

Nyheder
Med 'Toy Story 3' fra 2010 har Pixar forsøgt at afrunde film-franchisen om det levende legetøj. Studiet har dog valgt at lade legetøjet leve videre i blandt andet kortfilm, og fremtiden kommer til at byde på en del nyt materiale med legetøjet.
Med 'Toy Story 3' fra 2010 har Pixar forsøgt at afrunde film-franchisen om det levende legetøj. Studiet har dog valgt at lade lejetøjet leve videre i blandt andet kortfilm, og fremtiden kommer til at byde på en del nyt materiale med legetøjet.
 
 
Første gang man så Woody, Buzz og resten af det levende legetøj, var tilbage i 1995 i den succesfulde film Toy Story. I 1999 kom så den endnu mere succesfulde to'er, og i 2010 kom så den tredje og sidste spillefilm, Toy Story 3. Men selvom man ikke skal forvente flere spillefilm med Woody og alle de andre, så giver Pixar ikke helt slip på dem.
 
Pixar har nemlig meddelt, at to 22-minutters tv-specials er i produktion. De to tv-specials vil være færdig til dels i oktober 2013 og foråret 2014, og vil formentlig blive vist på Disney Channel.
Og ikke nok med det, så er der også tre mere Toy Story Toons i produktion, som højst sandsynligt vil blive vist i biograferne som forfilm til en af Disney's spillefilm, ligesom det var tilflædet med de to foregående Toy Story Toons-kortfilm, Hawaiian Vacation og Small Fry.
 
Kilde: thehollywoodnews.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip til ny kortfilm fra Pixar

Pixar har for tradition, at sende deres store spillefilm i biografen sammen med en kortfilm, der vises før hovedfilmen. 'Monsters University' bliver ingen undtagelse, og nu kan man se et lille klip fra kortfilmen, som har fået titlen 'The Blue Umbrella'.

Nærmere kig på ny 'Toy Story'-kortfilm

Ligesom ved 'Biler 2' vil der til Disney's kommende film 'The Muppets' også blive vist en kortfilm med figurene fra 'Toy Story' på rollelisten. Nu kan man se billeder og et klip fra den nyeste kortfilm 'Small fry'.

Klip fra 'La Luna'

Pixar Animation Studios har nu udsendt et lille klip fra deres kommende kortfilm 'La Luna', som kan ses her.

Toy Story-darlings laver kortfilm på Hawaii

"Skabt-for-hinanden"-parret Barbie og Ken fortsætter Toy Story-eventyret. I en ny Pixar-kortfilm skal de to dukker på tur til Hawaii.

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.