"The Lone Ranger" bliver en dyr affære for Disney

Nyheder
Det ser skidt ud for Disneys kommende western "The Lone Ranger", der nu overskrider sit allerede høje budget grundet svære vejrforhold og instruktør Gore Verbinski.
Det ser skidt ud for Disneys kommende western "The Lone Ranger", der nu overskrider sit allerede høje budget grundet svære vejrforhold og instruktør Gore Verbinski.
 
 
Filmen, der genforener Verbinski med Pirates of the Caribbean-stjernen Johnny Depp og producer Jerry Bruckheimer, havde svært nok ved at få grønt lys til at begynde med grundet sit høje budget på $250 mio., der derefter blev skåret ned til $215 mio.
 
Nu er The Lone Ranger så kommet ud i op til flere problemer, som har resulteret i, at Verbinski og co. har overskredet budgettet enormt, således at det nu igen er oppe på $250 mio. - hvis ikke mere.
 
Johnny Depp fik lov til at ryste hænder med Navajo-reservatet's
embedsmænd, da de filmede i Monument Valley.
 
Ikke nok med, der har været brug for, at manuskriptet bliver omskrevet, så er det også blevet til en masse ekstra dages optagelser, som har fået omkostningerne til at skyde til vejrs. Derudover har sandstorme beskadiget store dele af settet, og Verbinski har valgt at bygge sine egne tog fra bunden af i stedet for at rette allerede eksisterende tog til.
 
Der er dog én positiv nyhed fra The Lone Ranger-settet, idet folk, der har set tidlige optagelser, ikke har andet end ros tilovers for filmen, som udses til at kunne blive et kæmpe hit, der vil kunne gøre det samme for westerns, som Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse gjorde for piratfilm.
 
Kilde: filmz.dk, hollywoodreporter.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Billeder fra optagelserne på 'The Lone Ranger'

Disney er for tiden i fuld gang med optagelserne til filmen 'The Lone Ranger', og nu er der blevet afsløret nogle billeder fra optagelser.

Johnny Depp som indianer

Her er det første billede fra Gore Verbinskis (Pirates of the Caribbean) næste film, 'The Lone Ranger', baseret på den populære TV-serie fra 1949.

'The Lone Ranger' er ikke helt død endnu!

Det lader nu til at Disney ikke helt har opgivet at lave deres westerfilm 'The Lone Ranger', med blandt andre Johnny Depp.

Disney dropper "The Lone Ranger"

Efter 'Cowboys & Aliens' klarede sig dårligere end forventet, har Disney valgt at hive stikket ud på deres egen westernfilm, 'The Lone Ranger', der har Johnny Depp på rollelisten.

'The Lone Ranger' får premieredato

Disney har nu offenliggjort hvornår deres kommende film 'The Lone Ranger', med Johnny Depp på rollelisten, rammer de amerikanske biografer.

Instruktør til 'The Lone Ranger' måske fundet

Instruktøren Gore Verbinksi er muligvis interesseret i at lave Disney's 'The Lone Ranger' som sit næste projekt, for at kunne arbejde mere med Johnny Depp.