Disney-chef: "Vi bygger snart Avengers-forlystelse"

Nyheder
Disney har haft enorm succes med Marvel-superheltefilmen "The Avengers". Og eftersom Marvel er ejet af Disney, er det meget naturligt, at den første store forlystelse baseret på "The Avengers" snart er på vej i en Disney-park.
Disney har haft enorm succes med Marvel-superheltefilmen "The Avengers". Og eftersom Marvel er ejet af Disney, er det meget naturligt, at den første store forlystelse baseret på "The Avengers" snart er på vej i en Disney-park.


Disney's øverste chef, Bob Iger, meddelte for kort tid siden, at The Walt Disney Company vil bygge en ny forlystelse baseret på Disney/Marvel-filmen "The Avengers". Filmen som indbragte Disney-studierne knap 1,5 milliarder dollars (9 mia. kroner) i biografindtægter har været en endnu større succes end Disney havde turde håbe på. Derfor er der naturligvis allerede en 2'er og en 3'er i støbeskeen. 

Men når en film bliver et hit hos Disney, nøjes den ikke kun med at blive til sequels. Få udvalgte mega-blockbusters bliver også til forlystelser i temaparkerne. Og den eksklusive klub bliver "The Avengers" nu snart en del af.

Informationerne er stadig meget sparsomme omkring denne nye attraktion, men ifølge Bob Iger bliver forlystelsen bygget i én version i Disneyland i Californien og en anden version i "en af Disney's oversøiske parker". Det kan betyde enten i Hong Kong, Tokyo, Paris eller det kommende Disneyland i Beijing. Flere Disney-insidere indikerer dog, at det vil være Walt Disney Studios Park i Paris der bliver den glade ejer af Europas første Marvel-forlystelse.

Der er ingen informationer om, hvilken type forlystelse der vil være tale om eller hvornår den vil være klar til åbning.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fem klip fra 'Avengers: Age of Ultron'

Der er nu kun under en uge til, at 'Avengers: Age of Ultron' får premiere i de danske biografer. Mens vi venter kan vi nyde disse klip som Marvel har sendt ud.

Ny reklame for 'Avengers: Age of Ultron'

I et nyt Tv-spot til 'Avengers: Age og Ultron' får man muligheden for at se en række nye klip fra film.

Ny trailer til 'Avengers: Age of Ultron'

Marvel er nu klar med en ny trailer 'Avengers: Age of Ultron', efterfølgeren til 'The Avengers' fra 2012, hvor superheltene Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye, Black Widow og Iron Man skal kæmpe mod den onde robot Ultron.

Smugkig bag kulisserne i det nye Fantasyland

Walt Disney Worlds nye Fantasyland bliver dette års helt store trækplaster i Florida med både Den Lille Havfrue, Skønheden & Udyret, Snehvide og Dumbo repræsenteret i splinternye forlystelser, restauranter og attraktioner. Her kan du se en video, hvor hjernerne bag (de såkaldte "Imagineers") giver et eksklusivt kig bag kulisserne.

Disney laver endnu en forlystelse om til film

Siden "Pirates of the Caribbean" blev en multi-milliard-franchise for Disney har filmselskabet sat gang i op til flere filmprojekter baseret på populære forlystelser - og nu er der blevet annonceret endnu en af slagsen.

Torneroseslottet åbnes igen for gæster

I Disneyland i Californien kan man igen få en fantastisk oplevelse i slottets snørklede trappegange og hemmelige pasager. Attraktionen genåbner efter 15 år i glemmebogen.