MÅNEDENS DISNEY-FAN: Bygger tro kopi af Joakim von Ands pengetank

Nyheder
Det ligner næsten den ægte vare. Matt Gullikstad har gjort sig fortjent til at få titlen som månedens Disney-fan på grund af hans enorme arbejde med denne utrolige replika af Andebys mest kendte vartegn.
Det ligner næsten den ægte vare. Matt Gullikstad har gjort sig fortjent til at få titlen som månedens Disney-fan på grund af hans enorme arbejde med denne utrolige replika af Andebys mest kendte vartegn.


Her er en model af onkel Joakims pengetank, som fik os her på DisneyOnline.dk til at spærre øjnene op. Vi ved ikke meget om Matt Gullikstad, som har lavet dette fantastiske værk. Men imponerende må det siges at være. 

Pengetanken indeholder bl.a. 250 stole og 250 skriveborde, vinduerne er lavet af ægte glas, døren til pengerummet har en fungerende drejehjul og alle "mønterene" er individuelt udskårede.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneyland Paris skylder 14 milliarder kroner væk

Trods millioner af gæster er Disneyland Paris dybt forgældet. Direktøren tror dog alligevel på, at parken kan være gældfri i 2024.

Harry Potter og Batman slået af 'The Avengers'

Disneys seneste storfilm 'The Avengers' har sat ny rekord i USA. Tidligere publikumsmagneter har måtte lade sig overgå af Marvel-universets helte.

Disney er urørlig overfor finanskrisen

Mens aktiemarkederne stormbløder over hele verden og økonomer spår ny finanskrise, sejler The Walt Disney Company på rolige vande. Disneys nyeste regnskab viser stort overskud og fremgang.

Virkelighedens Op-hus til salg på nettet

Det flyvende hus fra Disney/Pixar-filmen "Op" er rent faktisk blevet genskabt af virkelige materialer og gigantiske heliumballoner. Og nu kan det købes for 2 millioner kroner.

Jack Sparrow er en pengemaskine

Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.

Joakim von And er den rigeste i fiktionen

De vader i penge, køber hvad de lyster og lever det gode liv - i fantasiens verden. Magasinet Forbes har beregnet fiktionens rigeste karakterer. Og her kommer Joakim Von And ind som nummer et, og det skyldes ikke mindst prisen på guld.