Første trailer til Disney's Planes

Nyheder
Disney har nu frigivet den første trailer til Planes som på dansk har fået titlen Flyvemaskiner og er en spin-off til Biler filmene. Se traileren her.
Disney har nu frigivet den første trailer til Planes som på dansk har fået titlen Flyvemaskiner og er en spin-off til Biler filmene. 

Se traileren her.
Filmen får direkte premiere på DVD & Blu-Ray i løbet af 2013, der er endnu igen dato bekræftede.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Lynet og Bumles internationale plakat

Den nyeste plakat for Pixar's "Biler 2" viser med al tydelighed, at den kommende sequel sender Bumle og Lynet McQueen vidt omkring.

Disney Channel byder på filmkavalkade i julen

Julen fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney

Tarzan på vej i 3D

Det var i 1999 at Disney lavede klassikeren om Tarzan og efterfulgte den med en 2'er samt en serie til TV. I denne måned bliver filmen genudgivet på DVD. Men Disney er ikke de eneste der vil have en bid af Tarzan-kagen. Constantin Films har købt rettighederne til alle 'Tarzan' romaner og vil lave en ny animationsfilm - i 3D.

Fortsættelse til Tron Legacy måske på vej

Selvom sci-fi-eventyret Tron Legacy først rammer biograferne til december, rykker Disney allerede fremad med en fortsættelse og har hyret filmens manuskriptforfattere Edward Kitsis og Adam Horowitz til at skrive manuskriptet til det næste filmkapitel i serien om cyberuniverset.

Disney Channel byder på filmkavalkade i påsken

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".