Will Ferrell og Jack Black fotograferes som Disney-spøgelser

Nyheder
De to komikere Will Ferrell og Jack Black er sammen med Jason Segel blevet fotograferet af den hæderkronede fotograf Annie Leibovitz til fotoserien Disney Dream Portrait. Her er en eksklusiv bag kulisserne-video fra settet.
De to komikere Will Ferrell og Jack Black er sammen med Jason Segel blevet fotograferet af den hæderkronede fotograf Annie Leibovitz til fotoserien Disney Dream Portrait. Her er en eksklusiv bag kulisserne-video fra settet.


Disney Dream Portraits er en fotoserie, hvor kendte personligheder indenfor TV, film, sport og andet portræteres som Disney-figurer. Tidligere har bl.a. Scarlett Johanson, David Beckham og Shaquille O'Neal.

FOTO: Kendte stjerner som Disney-figurer - DEL 1
FOTO: Kendte stjerner som Disney-figurer - DEL 2
FOTO: Kendte stjerner som Disney-figurer - DEL 3

 

Will Ferrel, Jack Black og Jason Segel skal fotograferes som de tre tomlende spøgelser fra Disneyland-forlystelsen The Haunted Mansion, som findes i en lignende version i Disneyland Paris under navnet "Phantom Manor". I videoen ovenfor fortælle de tre skuespiller bl.a. om deres første oplevelse med det hjemsøgte spøgelseshus.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se de første billeder: Velkommen til Disney Store København!

På torsdag åbner Nordens første Disney Store midt på Strøget i København. Butikken bliver den 11. i rækken af de nye "ekstreme Disney-butikker" som indtil videre har åbnet i Europa. DisneyOnline.dk var med på en rundtur inden åbningen. Se billederne fra snigpremieren og opdag, hvad der er så særligt ved denne butik.

FOTO: Endnu flere kendte stjerner som Disney-figurer

For tredje gang har Disney spurgt Annie Leibovitz, en af verdens dygtigste og dyrest betalte portrætfotografer, om at forevige en række superstjerner i rollerne som kendte figurer fra Disney's tegnefilm gennem tiderne. Se de nye fotos med bl.a. Penelope Cruz, Jeff Bridges og Alec Baldwin her.

FOTO: Seks flotte billeder fra Pirates of the Caribbean 4

Walt Disney Studios kan i dag vise en række helt nye billeder fra den nye Pirates-film. Se blandt andet Penelope Cruz som Angelica, Ian McShane som Blackbeard og selvfølgelig Johnny Depp som Jack Sparrow.

Megan Fox holdt thanksgiving i Disney World

Kvinden der flere gange er blevet kåret til verdens lækreste, valgte at holde hele sin thanksgiving-ferie i Walt Disney World i Florida sammen med sin Beverly Hills 90210-mand.

FOTOSERIE: Da Disneyland sejlede til Københvan

Krydstoigtskibet 'Disney Magic' har i løbet af sommeren besøgt Københavns havn fire gang. Sidst lagde DisneyOnline.dk's skribent Knak vejen forbi og kom hjem med denne fotoserie fra den flydende forlystelsespark.

Kendte stjerner som Disney-figurer

I anledningen af forlængelsen af 'The Year of a Million Dreams'-kampagnen, bringer vi her en fotoserie med kendte stjerner i rollerne som deres yndlings Disney-figurer.