Disney i skandinavisk net-offensiv

Nyheder
Disney søsætter to nye online satsninger i Skandinavien, som supplerer tv-kanalernes sites og henvender sig til børn op til 14 år.

Disney søsætter to nye online satsninger i Skandinavien, som supplerer tv-kanalernes sites og henvender sig til børn op til 14 år.


Disneys to online-universer 'Jakes Verden' og 'Superbia' findes allerede i flere europæiske lande, men nu kommer de også til Skandinavien.

'Jakes Verden' henvender sig til børn under syv år og 'Superbia' til børn mellem 6-14 år.

I de to universer kan børnene skabe avatarer, spille spil, m.m.

Jakes Verden og Superbia er de to vigtigste supplerende sites til Disney Channels allerede populære onlineudbud. De giver fans mulighed for at engagere sig i vore programmer og karakterer. Vi har store forventninger til, at de også bliver en succes her i Skandinavnien,” siger Veronica Lindholm, der er markedsdirektør for The Walt Disney Company Nordic, i en pressemeddelelse ifølge www.dagenmedia.se

I Tyskland, Storbritannien, Spanien og Italien besøger 70 procent af dem, som besøger Disney Channels sites, også 'Superbia', oplyser Disney.

http://www.disney.dk/superbia/

http://www.disney.dk/disney-junior/jake-og-piraterne-pa-onskeoen/jakes-verden/index.jsp


-Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Galleri: Selena Gomez EMA 2011 billeder

Disney stjernen Selena Gomez kendt fra "Magi På Waverly Place" fik æren af at være vært til MTV's European Music Awards 2011, og i løbet af showet skiftede hun tøj 9 gang, se alle hendes offfits her...

Demi Lovato viser følelser i helt ny video

De sidste mange måneder har været hårde for Demi Lovato, men nu er hun tilbage med en ny single.

Playhouse Disney bliver til Disney Junior

I september lancerer The Walt Disney Company Nordic 'Disney Junior' en ny reklamefri tv-kanal, der vil være tilgængelig på en række forskellige platforme til børn i alderen 2-7 år og deres familier.

Påskepremi​erer på Disney Channel & Disney XD

Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.

Disney Channel med ny kampagne

Den 15. april begynder Disney Channels forårskampagne i Skandinavien, og det sker under temaet ’Disney Channel gør hver dag magisk’.

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.