Concept art til Pixars kommende film

Nyheder
De kommende år for Pixar bliver nogen år, hvor der kommer lidt af hvert. Bl.a kommer der endnu en film om monstrene fra 'Monsters Inc.', men også en række nye film om både dinosaurer og døde mennesker. Allerede nu kan man få en lille forsmag på disse film via noget nyt concept art, som Pixar netop har offentliggjort.
De kommende år for Pixar bliver nogen år, hvor der kommer lidt af hvert. Bl.a kommer der endnu en film om monstrene fra 'Monsters Inc.', men en række nye film om både dinosaurer og døde mennesker. Allerede nu kan man få en lille forsmag på disse film via noget nyt concept art, som Pixar netop har offentliggjort.
 
Pixar Future1
 
Til sommer er Pixar klar med deres første prequel, der kommer til at handle om Mike og Sully's (der begge to var i 'Monsters Inc.') ungdomsår. De to monstre har altid hadet hinanden som små, men da de begge bliver optaget på det prestigefyldte skræmme-akademi ved Monsters University, bliver det begyndelsen på et venskab mellem de to bøh-mænd.
Monsters University får amerikansk premiere den 21. juni 2013, mens de danske biografgængere må vente til den 1. august 2013.
 
Pixar Future2
 
Året efter er Pixar så klar med filmen 'The Good Dinosaur'.
Udgangspunktet i filmen er forestillingen om, at Jorden aldrig blev ramt af nogen asteroide, og at dinosaurerne ikke uddøde.
’The Good Dinosaur’ skal instrueres af Bob Peterson, der var medinstruktør på Pixars 'Op'.
Filmen er sat til at være klar i de amerikanske biografer den 30. maj 2014.
 
Pixar Future3
 
Den 15. juni 2015 kommer filmen 'The Inside Out', der bliver instrueret af Pete Doctor ('Monsters Inc.' og 'Op'). I denne film viser Pixar hvordan der ser ud, i menneskets hjerne.
 
Pixar Future4
 
Til sidst er der blevet fundet en stykke concept art til Lee Unkrich's (Toy Story 3) film, der har noget at gøre med Dia de los Muertos.
Dia de los Muertos (på dansk: De Dødes Dag) er en mexikansk fejring som gennemføres den 1. og 2. november, hvor familier beder og husker tilbage på venner og familiemedlemmer, som er døde.
Der er ikke så mange oplysninger om denne film endnu, dog er filmen sat til at få premiere en gang i 2016.
 
Kilde: filmofilia.com, flickeringmyth.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar giver nyt kig på deres kommende film

2015 bliver året hvor Pixar har premiere på hele to animationsfilm, nemlig 'Inderst Inde' og 'The Good Dinosaur'. Disse to film kan man nu få et nyt indblik i.

Nye billeder fra Disneys kommende animationsfilm

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Animation Studios har nu været ude, og udgivet billeder fra nogle af deres kommende projekter.

Nyt fra Pixars kommende film

I disse dage er Disney i gang med deres store messe D23 Expo, hvor fans kan komme og få et helt særlig indblik på nogle af Disneys kommende projekter. I anledning af messen har Pixar nu afsløret nye detaljer om nogen af deres kommende film.

Mød universitets-monstrene

Nu kan man komme tættere på karaktererne i Pixars kommende film 'Monsters University', der har fået hver deres karakterplakat.

Ny lang trailer til Monsters University

Pixar har nu frigivet en ny lang trailer til deres kommende animationsfilm Monsters University. Se den her.

Første trailer til Monsters University er klar

Pixar er nu klar med den første trailer til deres kommende college-film Monsters University, der fortæller hvordan Mike og Sulley blev venner.