Film om Marvel's Big Hero 6 er under udvikling

Nyheder
Walt Disney Animation Studios kaster sig nu for første gang sig over Marvel universet, og vil lave en tegnefilm om Marvels superteam Big Hero 6
Walt Disney Animation Studios kaster sig nu for første gang sig over Marvel universet, og vil lave en tegnefilm om Marvels superteam Big Hero 6.
 
 
Efter Wreck-It Ralph i år, er næste år's Frozen, Så går Walt Disney Animation Studios nu efter at deres film i 2014 skal være Big Hero 6.
Don Hall er manden der gav idéen til Lasseter, der kunne lide hans tage på emnet og godkendte projektet til udvikling. Projektet på storybordet plan endnu, men er blevet anset for stærk nok til at blive sat i produktionslinjen. Så hvis historien og script arbejdet bliver godkendt så kan man forvente dette projekt for at være den første Disney animerede Marvel film. Filmen vil naturligvis blive lavet i samarbejde med Marvel Animation.
Ellers er der på nuværende tidpunkt endnu ingen oplysninger om filmen og dens handling og hvem der er tilknyttede som forfatter og om filmen bliver en del af Klassiker serien, som de tidligere film fra Walt Disney Animation Studios.  
 
DisneyOnline.dk følger op så snart der er nyt om projektet.
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.

Ny Mickey Mouse film på vej

Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H

Første kig på Walt Disney Animation Studios' Big Hero 6

Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.

Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.