Ny lang trailer til 'Wreck-It Ralph'

Nyheder
Disney har udsendt en ny lang trailer til deres næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph'.
Disney har udsendt en ny lang trailer til deres næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph'.
 
 
På rollelisten til Wreck-It Ralph finder man navne som John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch og Sarah Silverman. Filmen instrueres af Rich Moore, der tidligere har instrueret episoder til serierne 'The Simpsons' og 'Futurama'.
 
Wreck-It Ralph, der har fået den danske titel Vilde Rolf, får amerikansk biografpremiere 2. november, mens vi i Danmark må vente til den 7. februar 2013.
 
Kilde: youtube.com, kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Helt ny trailer til 'Den gode dinosaur'

Pixar er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', der fortæller om venskabet mellem en 21 meter høj dinosauer og en dreng.

Første trailer til 'Zootopia' er klar

I går var Disney klar med det første 3D-animerede billede til deres kommende animationsfilm 'Zootopia'. I dag er Disney så klar med den første trailer til filmen.

Klip fra 'Wreck-It Ralph'

Om under to uger får Disney's næste store animationsfilm 'Wreck-It Ralph' premiere i de amerikanse biografer. I mellemtiden kan man se nogen nye klip fra filmen.

International trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.

Første plakat til 'Wreck-It Ralph' er klar

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer, og nu er den allerførste plaket til filmen klar.

Første kig på 'Wreck-It Ralph'

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer. Og mens man venter kan man tage et kig på de nye billeder Disney netop har udgivet til filmen.