iAnd

Nyheder
Det gode gamle Anders And & Co.-blad kan fra d. 20 september læses på iPad'en.
Det gode gamle Anders And & Co.-blad kan fra d. 20 september læses på iPad'en.
 

Nu er Disney-figurerne også blevet en del af den digitale tidsalder. Nu kan du nemlig hente det ugentlige Anders And-blad ned på din iPad og 'swipe' gennem siderne, i stedet for at bladre.

- Vi er gået efter at tilbyde en lige så god læseoplevelse i digital form, som vi har gjort i over seks årtier med det trykte blad – og det mener vi i al beskedenhed, at vi er lykkedes med, siger Martin Oesten, produktchef hos Egmont Serieforlaget, der udgiver Anders And & Co.

Som en lille ekstra ting kan man også downloade og læse det allerførste danske Anders And-blad der udkom i 1949 gratis. App'en til at læse Anders And på iPad'en er ligeledes gratis, mens et blad koster 24 kroner.
 
 
Kilde: BT


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Sådan har du aldrig set EM-holdet

Christian Eriksen, Rommedahl og flere andre fra landsholdet er blevet stjerner i Anders And & Co.

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Glemte Disney-serier uden censur i Anders And Ekstra

I gamle dage var der ikke censur på tegneserier og figurerne kunne ofte foretage sig ting, som ville være umulige idag. selv Mickey Mouse, Fedtmule & Anders And, og nu har Egmont fundet nogen af dem frem fra gemmerne, og de fleste har ikke tidligere udgivet herhjemme.

Et kig på premiere weekenden på Disney XD

Et kig på hvad der kommer i premiere weekenden den 12-13. spetember på Disney XD. Der bliver gensyn med gamle kendinge, nye serie, og smugkig på kommende serier & film

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.