Disney satser på film-fortsættelser

Nyheder
De kommende år vil højst sandsynligt byde på flere 2'ere, 3'ere og 4'ere fra Walt Disney Pictures og Pixar.
De kommende år vil højst sandsynligt byde på flere 2'ere, 3'ere og 4'ere fra Walt Disney Pictures og Pixar. [561,250] Hjemmesiden 'Ain't It Cool News' fortæller om flere kommende filmprojekter fra Disney. Den oprindelige kilde til disse nyheder har valgt at være anonym, men skulle efter eget udsagn være en ansat hos Walt Disney Pictures. Walt Disney Company selv, vil ikke afkræfte disse rygter. The Walt Disney Company har set fidusen i at gøre film-produktioner til en franchise over flere film. Derfor vil filmstudiet nu sætte hårdt ind med en kavalkade af fortsættelser på deres største hits. [559,200] Cars 2 Pixar's historieskrivere, skulle efter sigende arbejde på plottet til en efterfølger til 2006-filmen 'Cars'. Hvis historien holder, skulle vi kunne forvente, at Pixar-chefen John Lasetter sætter sine tropper igang med dette projekt i slutningen af 2008. Men som Brad Bird udtalte til WonderCon messen i 2007, er 'sequels' (2'ere) ikke en del af Pixar's finansielle plan, medmindre historien holder vand hele vejen, som tilfældet var med Toy Story 2. [562,300] National Treasure 3 & 4 Det har været rygtet længe, at der skulle laves endnu en fortsættelse til historierne om Ben Gates. Disney er mere end glade over, hvordan tallene har udviklet sig for disse film, og håber på at kunne strække succesen så langt som muligt. Det er blevet bekræftet at en 3'er er på vej. Og efter sigende skulle der allerede nu blive arbejdet på en 4'er og muligvis endda en 5'er. [563,220] Pirates of the Caribbean 4 Disney arbejder på endnu en Pirates-film. Denne gang skulle det blive et såkald 'spinoff' på de tidligere film, hvor vi kun følger Johnny Depp i rollen som Jack Sparrow, muligvis sammen med Barbosa. Karakterene Will og Elizabeth vil ikke være med i den næste piratfilm. Plottet skulle enten handle om Jack, der er på jagt efter den forsvundne by Atlantis eller en billigere film, hvor Jack skal finde Ungdommens Kilde. Det sidstnævnte er dog ret usikkert, da det også skulle være en del af handlingen i en af National Treasure-filmene. [560,300] Enchanted 2 'Fortryllet's succes i biograferne overraskede Disney, og de er nu klar til at lave en 2'er. I et interview med Amy Adams, der spiller Giselle i filmen, siger hun, at instruktøren har bekræftet at der kommer endnu en Fortryllet-film, men at hun endnu ikke er blevet spurgt om at besætte rollen. [564,125] Toy Story 3 Den tredje film i rækken med Woddy og Buzz på eventyr, er blevet bekræftet gentagne gange af Pixar's egne folk, og den oficielle premieredato er sat til d. 18. juni 2010. Den anonyme kilde beretter at alle disse film, med undtagelse af Fortryllet 2 og Toy Story 3, vil få premiere i 2011. Kilde: Aint It Cool News, Slashfilm

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fortryllet... endnu engang

Disney's moderne eventyrfilm Fortryllet skal nu have følgeskab af en to'er. Der er blot ét problem... der er ingen historie!

Ratatouille nomineret til 5 Oscars

3 af Disney's film blev i går nomineret til hele 12 Oscars. Heriblandt 'Ratatouille' der har mulighed for at vinde 5 statuetter.

Jack Sparrow på hemmeligt besøg

Johnny Depp besøgte forleden Great Ormon Street Hospital i al hemmelighed forklædt som kaptajn Jack Sparrow.

5 klassikere udgives i 2008

2008 byder på ikke mindre end 5 DVD-udgivelser af Disney's "klassikere".

Tom Hanks bekræfter Toy Story 3

Filmen der startede det hele for Pixar, 'Toy Story', for nu selskab af en 3'er. Det bekræfter Tom Hanks, der lægger stemme til en af hovedpersonerne.

Første officielle kig på The Princess and the Frog

Den længe ventede 'The Princess and the Frog' bliver den første håndtegnede film fra Walt Disney i 5 år. Og nu har Disney endelig offentliggjort det første billede af prinsessen Tiana.