International trailer til 'Wreck-It Ralph'

Nyheder
Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.
Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.
 
 
På rollelisten til Wreck-It Ralph finder man navne som John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch og Sarah Silverman. Filmen instrueres af Rich Moore, der tidligere har instrueret episoder til serierne 'The Simpsons' og 'Futurama'.
 
"Wreck-It Ralph" skaber problemer i danske biografer 7. februar 2013.
 
 
Kilde: youtube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra 'Monsters University'

Pixar's næste store animationsfilm 'Monsters University' får biografpremiere over det meste af verden i løbet af sommeren. Og mens man venter kan man tage et kig på noget af det nyeste materiale, som Pixar netop har udgivet.

Klip fra 'Wreck-It Ralph'

Om under to uger får Disney's næste store animationsfilm 'Wreck-It Ralph' premiere i de amerikanse biografer. I mellemtiden kan man se nogen nye klip fra filmen.

Ny lang trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt en ny lang trailer til deres næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph'.

Første plakat til 'Wreck-It Ralph' er klar

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer, og nu er den allerførste plaket til filmen klar.

Japansk trailer til 'Brave'

En japansk trailer til Pixars kommende film 'Brave' viser en masse nye optagelser og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

Første kig på 'Wreck-It Ralph'

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer. Og mens man venter kan man tage et kig på de nye billeder Disney netop har udgivet til filmen.