Klip fra 'Wreck-It Ralph'

Nyheder
Om under to uger får Disney's næste store animationsfilm 'Wreck-It Ralph' premiere i de amerikanse biografer. I mellemtiden kan man se nogen nye klip fra filmen.
Om under to uger får Disney's næste store animationsfilm 'Wreck-It Ralph' premiere i de amerikanse biografer. I mellemtiden kan man se nogen nye klip fra filmen.
 
 
Wreck-It Ralph" omhandler Ralph, der er træt af at være skurken i et videospil - han vil gerne være helten for en gangs skyld. Derfor beslutter Ralph at hoppe ind i andre spil i arkaden, hvor han hører til, for at finde et, han kan være helten i. Selv med de bedste intentioner ender Ralph dog med at skabe problemer så store, at det kan ende med, at alle spil bliver destrueret.
 
 
På rollelisten til Wreck-It Ralph finder man navne som John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch og Sarah Silverman. Filmen instrueres af Rich Moore, der tidligere har instrueret episoder til serierne 'The Simpsons' og 'Futurama'.
 
 
Wreck-It Ralph, får amerikansk biografpremiere 2. november, mens vi i Danmark må vente til den 7. februar 2013.
 
Kilde: youtube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

John Lasseter løfter sløret for kommende film

I søndags fandt den store prisuddeling BAFTA sted ved Royal Albert Hall i London, og en af de mange gæster ved ceremonien var John Lasseter, der på den røde løber snakkede med HeyUGuys omkring nogle af Disney og Pixars kommende film.

Helt nyt kig på 'Moana'

2016 bliver et år hvor de amerikanske biografer kan se frem til hele to film fra Walt Disney Animation Studios. Om få måneder er det 'Zootropolis', og i slutningen af året kommer 'Moana', og nu er det muligt at få et lille kig på den sidstnævnte film.

International trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.

Ny lang trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt en ny lang trailer til deres næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph'.

Første plakat til 'Wreck-It Ralph' er klar

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer, og nu er den allerførste plaket til filmen klar.

Første kig på 'Wreck-It Ralph'

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer. Og mens man venter kan man tage et kig på de nye billeder Disney netop har udgivet til filmen.