'Tron 3' kan have lange udsigter

Nyheder
Efter at 'Tron: Legacy' havde stor succes i biograferne tilbage i 2010, gik der ikke særlig lang tid før at Disney gav grønt lys til en tredje 'Tron'-film. Men nu forlyder det, at der kan komme til at gå lang tid før en 'Tron 3' kommer til det hvide lærred.
Efter at 'Tron: Legacy' havde stor succes i biograferne tilbage i 2010, gik der ikke særlig lang tid før at Disney gav grønt lys til en tredje 'Tron'-film. Men nu forlyder det, at der kan komme til at gå lang tid før en 'Tron 3' kommer til det hvide lærred.
 
 
Bruce Boxleitner, som spillede titelkarakteren i Tron (og ganske kort i efterfølgeren Tron: Legacy), har tidligere udtalt, at Tron 3 var bekræftet, og at han forventede, at man ville påbegynde optagelserne engang i 2013 eller 2014.
 
Det virker dog til, at han nu selv er i tvivl om projektets tidsperspektiver. Selvom han stadig fastholder, at filmen bliver til noget, så er meldingerne fra Disney tilsyneladende skiftende, og det eneste, han derfor kan sige med sikkerhed, er, at man fortsat arbejder med udviklingen af projektet.
 
Bruce Boxleitner (L-R) Actors Olivia Wilde, Jeff Bridges, Garrett Hedlund and Bruce Boxleitner arrives at Walt Disney's "TRON: Legacy" World Premiere held at the El Capitan Theatre on December 11, 2010 in Los Angeles, California.
Fra højre mod venstre ses skuespillerne Olivia Wilde, Jeff Bridges, Garrett Hedlund og Bruce Boxleitner til verdenspremieren på 'Tron: Legacy' ved El Capitan Theatre. 
 
Boxleitner har tidligere udtrykt vilje til at medvirke i en 3'er, og instruktøren og manuskriptforfatterne til Tron: Legacy har desuden arbejdet på historien til 3'eren. Om projektet nogensinde får grønt lys fra Disney til at gå videre til egentlig produktion, må tiden dog vise.
 
Kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Tron 3' er på trapperne

En tredje 'Tron'-film har længe været i støbeskeen hos Disney ovenpå succesen med 'Tron: Legacy' fra 2010. Det sidste års tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu lader det til at den meget snart kan se dagens lys.

Olivia Wilde om 'Tron 3'

En tredje 'TRON' har været i støbeskeen hos Disney lige siden 'Tron: Legacy' blev en succes tilbage i 2010. Flere og flere af folkene fra 'Legacy' har sagt ja til at vende tilbage, og nu har Olivia Wilde udtalt sig om sine forventninger til den næste 'Tron'.

"Tron 3" rykker atter fremad - ny manuskriptforfatter hyret

Det er nu omtrent to år siden, at "Tron: Legacy" indtog biograferne, og selvom der har været snak om en efterfølger, selv fra før filmen udkom, så har der endnu ikke sket noget. Nu rykker projektet dog på sig en bette smule.

Nu er det bekræftet: 'Tron 3' er på vej

Siden 'Tron: Legacy' ramte biograferne sidste år, har der været snak om, hvorvidt en tredje film bliver til noget eller ej. Nu kan Tron selv, Bruce Boxleitner, så udtale sig omkring filmen.

Disney gør klar til 'Tron 3'

Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.

Disney tester film med hjerneelektroder

Disney tager nye metoder i brug, når deres produkter - herunder film - skal testes.