Disney køber LucasFilm & "Star Wars Episode VII" annonceres

Nyheder
Det er ikke lang tid siden, at Disney fik ny præsident i form af Alan Horn, og nu er Disney klar med endnu en stor nyhed - de har nemlig købt George Lucas' LucasFilm og planlægger at udsende en ny "Star Wars"-film i 2015.
Det er ikke lang tid siden, at Disney fik ny præsident i form af Alan Horn, og nu er Disney klar med endnu en stor nyhed - de har nemlig købt George Lucas' LucasFilm og planlægger at udsende en ny "Star Wars"-film i 2015.Handlen skulle være gået igennem med en pris på lidt over fire milliarder dollars for LucasFilm, hvilket var det samme beløb, de købte Marvel for tilbage i 2009.

Planen er, at LucasFilms' medejer Kathleen Kennedy vil stå i spidsen for selskabet fremover, da George Lucas med salget takker af som direktør.

Den største nyhed er dog, at Kennedy vil agere producer på den kommende "Star Wars Episode VII" samt fremtidige film indenfor universet, mens Lucas i denne omgang blot vil være tilknyttet i rollen som kreativ konsulent, da, han mener, det er tid til at videregive franchisen til en ny generation.

"I de sidste 35 år har en af ​​mine største fornøjelser været at se 'Star Wars' gå fra den ene generation til den næste. Det er nu blevet tid for mig til at videregive 'Star Wars' til en ny generation af filmskabere. Jeg har altid ment, at 'Star Wars' kunne leve videre, efter jeg var væk, og jeg mener, det er vigtigt at etablere overgangen i min levetid," udtaler Lucas i en pressemeddelelse.

Udover en annoncering vides der endnu intet om den kommende film, der hverken har instruktør, skuespillere eller en manuskriptforfatter tilknyttet.
 
 
Kilde: filmz.dk
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Danmarks vigtigste aften på Disney Channel

I aften fredag kl. 17.35 afgøres det, om Danmark - og dermed Sofie fra Randers eller Leonora fra Borup - vinder My Camp Rock 2 og dermed skal lave sin egen musikvideo til Disney Channel.

Fantasia kommer måske alligevel i 2010

Flere Amerikanske webshops og uofficielle Disney-sider her igen sat dato på genudgivelserne af Fantasia og Fantasia 2000.

Fortsættelse til Tron Legacy måske på vej

Selvom sci-fi-eventyret Tron Legacy først rammer biograferne til december, rykker Disney allerede fremad med en fortsættelse og har hyret filmens manuskriptforfattere Edward Kitsis og Adam Horowitz til at skrive manuskriptet til det næste filmkapitel i serien om cyberuniverset.

Darth Vader invaderer Disney World

Hvert år afholdes der de populære Star Wars Weekends i Walt Disney World. Og hvert år laves der en række mindeværdige reklameplakater. Se dette års billeder der i bogstavliste forstand inviterer Darth Vader og resten af Star Wars-figurerne ind i Disneyland.

Disney Channel lancerer dansk udgave af "As The Bell Rings"

Disney Channel Scandinavia har udpeget det danske produktionsselskab Nobody til at udvikle et skandinavisk format af en sitcom kaldet 'Når Klokken Ringer'.

Lokal udgave af Hannah-Oke på Disney Channel

Efter den lokale produktion 'My Camp Rock', fortsætter Disney Channel Scandinavia med mere lokalt, skandinavisk indhold, Fra den 4. december sendes den nye reality-serie 'Hannah-oke', der er inspireret af den verdenskendte tv-serie Hannah Montana.