Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Nyheder
Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.
Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.
 
"Saving Mr. Banks" omhandler den sande historie om Walt Disneys fjorten år lange forsøg på at overtale forfatteren af Mary Poppins, P.L Travers, til at omdanne den klassiske bog om til film.

Travers var ikke glad for tanken om at opgive rettighederne, da hun havde en så personlig tilknytning til bogen, der var løst baseret på hendes forhold til sin far. Hun overgav sig dog, og bogen blev omsat til film i 1964. Filmen blev en kritisk og finansiel succes, men Travers endte med at hade filmen og svor aldrig at sælge sit materiale til Disney igen.

Udover Hanks er Emma Thompson at finde i rollen som Travers, mens også Colin Farrell, Paul Giamatti, Jason Schwartzman og Kathy Baker medvirker i filmen, der er skrevet af Kelly Marcel og instrueres af John Lee Hancock, som stod bag den Oscar-vindende "The Blind Side".
kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.

Ny Mickey Mouse film på vej

Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H

Første kig på Walt Disney Animation Studios' Big Hero 6

Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.

Film om Marvel's Big Hero 6 er under udvikling

Walt Disney Animation Studios kaster sig nu for første gang sig over Marvel universet, og vil lave en tegnefilm om Marvels superteam Big Hero 6