Disney klar på Alice i Eventyrland-efterfølger

Nyheder
Efter Tim Burtons "Alice i Eventyrland" fra 2010 indbragte over en mia. dollars i biograferne, var det blot et spørgsmål om tid, før Disney ville sætte gang i en efterfølger, og det lader nu til, at den tid er kommet.
Efter Tim Burtons "Alice I Eventyrland" fra 2010 indbragte over en mia. dollars i biograferne, var det blot et spørgsmål om tid, før Disney ville sætte gang i en efterfølger, og det lader nu til, at den tid er kommet.
En manuskriptforfatter er i hvert fald nu blevet hyret til at skrive "Alice i Eventyrland 2". Der er tale om Linda Woolverton, som også stod bag den første film, og som tidligere ligeledes har skrevet Disney-klassikere som "Løvernes Konge" og "Skønheden og Udyret".
Det er endnu uvist, hvad den nye film vil omhandle, og hvorvidt hverken Burton, Johnny Depp eller resten af filmens rolleliste vil blive bragt tilbage.
 
Kilde: Filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Dødsulykke under indspilning af The Lone Ranger

Et medlem af film-teamet på Disneys The Lone Ranger døde mens han forberedte undervandsoptagelser.

Første trailer til Oz: The Great And Powerful

Filmklassiker fra 1939 "The Wizard of Oz" kommer i 2013 i en helt ny Disney-version. Her kan du se den første trailer til filmen.

Disney taber 1,1 mia. kr. på John Carter

Konturerne af en gigantisk filmfiasko tegner sig. Milliardregning venter Walt Disney.

Nye billeder fra Tim Burton's Frankenweenie

Disney har nu frigivet et par billeder fra Tim Burton's kommende stop-motion film Frankenweenie.

Angelina Jolie bekræftet i Disneys "Maleficent"

Angelina Jolie medvirkede sidst i en animationsfilm, da hun lagde stemme til den oscarnominerede Kung Fu Panda 2. Nu låner hun sin stemme til Disneys "Maleficent" der bygger videre på den klassiske tegnefilm Tornerose.

Første plakat til Frankenweenie

Disney har udsendt den første plakat til Tim Burtons kommende stop-motion-animerede monstereventyr Frankenweenie.