John Travolta i Bolt

Nyheder
Næste års Disney klassiker, 'Bolt' får en af sine stemmer fra John Travolta.
[186,200] Næste års animerede Disney "klassiker", 'Bolt' (tidligere "American Dog") bliver præsenteret i 1.350 amerikanske biografer i Disney 3D. Tidligere er 'Lille Kylling' og 'Helt Vildt' blevet fremvist i det nye format. Rygtet siger dog at Bolt vil blive vist i både 3D og 2D alt efter hvad teknologien i de enkelte biografer formår. Og så er det blevet offentliggjort at John Travolta er manden der skal lægge stemme til hovedrolleindehaveren i filmen, hyrdehunden 'Bolt'. Det vides endnu ikke, hvem der skal dubbe de danske stemmer.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys biografindtægter

Walt Disneys filmstudier har genereret milliarder af dollars siden 'Snehvide og De Syv Små Dværge' fik premiere i 1937. Her kan du se en liste over, hvor meget Disneys film tjener i biograferne verden over.

Kommende Disney-film

Listen over de fremtidige produktioner fra Walt Disney Pictures.

Bolt til Danmark i Disney3D

Når Bolt kommer til Danmark i starten af februar, er der gode chancer for, at filmen kan blive vist i Disney's nye 3D-teknologi. Det vurderer Walt Disney i Danmark.

John Travolta og Miley Cyrus udgiver duet

Travolta er tilbage som sanger på soundtracket til Disney's nye film, Bolt. Og denne gang bliver han akkompagneret af Miley Cyrus fra Hannah Montana.

Disney og Pixar satser på 'Disney Digital 3-D'

Siden 2005 er både Disney og Pixar tilsyneladende blevet forelskede i det nye format, 'Disney Digital 3-D'. Flere kommende titler skal vises på denne usædvanlige måde.

Bolt først til Danmark i 2009

Selvom 'Bolt' har verdenspremiere i 2008, kommer den højst sandsynligt først til Danmark året efter.