Easyjet og Disneyland Paris indgår aftale

Nyheder
Blandt de mange selskaber Disney har lavet samarbejde med kan der nævnes Lego, MasterCard og Togetherville. Og nu skal Disney til at indgå et samarbejde med flyselskabet Easyjet.
Blandt de mange selskaber Disney har lavet samarbejde med kan der nævnes Lego, MasterCard og Togetherville. Og nu skal Disney til at indgå et samarbejde med flyselskabet Easyjet.
 
 
Samarbejde betyder større udvalg af afgange og et bredere udvalg af ferieboliger.
Disneyland Paris er begyndt at anbefale flyselskabet Easyjet.
 
Det vil nu være muligt at booke flybilletter med Easyjet via Disneyland Paris' hjemmeside. Gør kunderne dette, får de visse fordele. Det fortæller Philippe Gas, Chief Executive hos Disneyland Paris, i en pressemeddelelse.
"Vi er glade for at samarbejde med Easyjet for at kunne tilbyde vores besøgende de bedste rejsemuligheder til en ferie i parken samt en oplevelse med høje standarder, som begynder, når man går om bord hos Easyjet. Det nye samarbejde vidner om vores engagement omkring at finde de bedste transportordninger til vores besøgende."

Philippe Gas.
 
Den tværeuropæiske aftale omfatter rejser til de parisiske lufthavne Charles de Gaulle og Orly fra over 50 europæiske byer i lande som Storbritannien, Italien, Tyskland, Spanien, Ungarn, Rumænien, Portugal, Schweiz, Polen, Tjekkiet og Danmark.
 
Philippe Gas siger videre:
"Vi mener, at det nye samarbejde med Disneyland Paris falder naturligt for både Easyjet og Disney, og det vil være til fordel for de tusindvis af eksisterende passagerer, som vi transporterer til Paris hvert år. Den gensidige aftale betyder, at de kunder, som booker via Disneyland Paris' hjemmeside også kan drage fordel af vores omfattende netværk, der tilbyder over tusind afgange om ugen til og fra Paris, fra over 50 byer i 14 lande."
 
Easyjet-kunder opnår fremover visse fordele, hvis de bestiller billetter via Disneyland Paris' hjemmeside.
 
Kilde: Jyllands-Posten

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney lancerer 'Flyvemaskiner' sammen med SAS

SAS og The Walt Disney Company Nordic har indgået en samarbejdsaftale om animationsfilmen 'Flyvemaskiner'. Aftalen betyder, at verdens største underholdningsselskab Disney og Skandinaviens største flyselskab SAS samarbejder om lancering af filmen i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

MasterCard bliver officiel Disney-partner

The Walt Disney Company har fået en ny samarbejdspartner i hele Europa, mellemøsten og Afrika. MasterCard bliver Disney's officielle betalingskort i de næste seks år.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Disney's slotte

I denne artikel vil vi tage et nærmere kig på Disney-parkernes primære ikoner. De er, for mange mennesker, ikke blot mindesmærket over Disneyland, men symbolet på hele The Walt Disney Company og deres magiske verden.

Parkernes besøgstal

Disney's 11 forlystelsesparker verden over besøges hvert år af mere end 113 millioner gæster.