De første billeder fra den nye "Muppets"-film

Nyheder
Optagelserne til fortsættelsen af "The Muppets" fra 2012 er netop gået i gang i London, og i den anledning er de første billeder fra filmens produktion blevet frigivet.
Optagelserne til fortsættelsen af "The Muppets" fra 2012 er netop gået i gang i London, og i den anledning er de første billeder fra filmens produktion blevet frigivet.
 
Muppets... Again!, The
 
 
I "The Muppets... Again!" tager hele Muppets-banden på turné rundt til nogle af Europas mest spændende destinationer, herunder Berlin, Madrid og London. Men kaos opstår, da de pludselig bliver viklet ind i en international forbrydelse ledet af Konstantin - verdens største kriminelle geni - samt hans nedrige makker Dominic, alias Nummer To.
 
Ricky Gervais, Ty Burrell og Tina Fey er at finde på rollelisten foruden alle de kendte Muppets som bl.a. Kermit og Miss Piggy. Filmen instrueres af James Bobin, der også var bag kameraet på den første film.
 
Kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Dory skal findes

Efter et godt stykke uden der er sket noget konkret, har Pixar nu offentliggjort at der kommer en fortsættelse til 'Find Nemo'. Men denne gang er det ikke Nemo, der skal findes, men derimod den glemsommelige fisk Dory.

Ray Liotta med i 'The Muppets'-fortsættelse

Efter at The Muppets blev en stor succes i 2011 gik Disney i gang med at arbejde på en fortsættelse. For tiden tager filmen stille og rolig form, og det nyeste navn der kommet på projektet er skuespiller Ray Liotta.

Ellen DeGeneres i snak om 'Find Nemo 2'

Komikeren og TV-værten Ellen DeGeneres er i forhandlinger om at gentage sin rolle som Dory i Disney/Pixar's planlagte 'Find Nemo'-efterfølger.

Efterfølger til "The Muppets" er på vej

Efter "Muppet Movie" formåede at indtjene $153 mio. på verdensplan ud fra et budget på $45 mio. har Disney givet grønt lys til en efterfølger, der dog ikke umiddelbart kommer til at involvere Jason Segel, som var den drivende kraft bag den første film.

Nye billeder fra 'The Muppets'

De sjove, skøre og charmerende mupper er tilbage i en ny familiefilm, og nu er der blevet frigivet en række nye billeder af mupperne.

Nye flotte billeder fra 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'The Muppets'.