Ny lang trailer til Monsters University

Nyheder
Pixar har nu frigivet en ny lang trailer til deres kommende animationsfilm Monsters University. Se den her.
Pixar har nu frigivet en ny lang trailer til deres kommende animationsfilm Monsters University. Se den her.
 
 
Filmen kommer til at handle om Mike og Sullys ungdomsår. De to monstre har altid hadet hinanden som små, men da de begge bliver optaget på det prestigefyldte skræmme-akademi ved Monsters University, bliver det begyndelsen på et venskab mellem de to bøh-mænd.
 
Udover Billy Crystal og John Goodman i rollerne som monster-makkerparret Mike og Sully, vil Steve Buscemi også vende tilbage i rollen som Randall. Af andre navne på rollelisten kan der nævnes Dave Foley, Peter Sohn, Julia Sweeny og Joel Murray.
 
 
Monsters University får amerikansk premiere den 21. juni, mens de danske biografgængere må vente til den 1. august.
 
Kilde: youtube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar lover flere originale film fremover

De seneste år har animationshuset Pixar mest af alt fokuseret på at lave nye film i allerede etablerede franchises såsom den nye "Monsters University". Pixar lover dog nu, at fremtiden vil byde på flere originale film.

Tredje trailer til 'Monsters University'

Der er kun ganske få uger til, at Pixars 'Monsters University' rammer de amerikanske biografer. Alligevel er der her på falderebet udgivet endnu en trailer, samt et par klip fra filmen.

"Monsters University"-instruktør forklarer kontinuitetsfejl

Traileren til Pixars kommende animations-prequel "Monsters University" har skabt stor diskussion blandt fans, idet den direkte etablerer en kontinuitetsfejl i forholdet mellem monstrene Mike og Sully. Instruktøren, Dan Scanlon, giver en forklaring på dette.

Endnu en trailer til 'Monsters University'

Pixar har frigivet en ny lang trailer til deres kommende animationsfilm 'Monsters University', der fortæller hvordan Mike og Sully blev venner. Se den her.

Nyt fra 'Monsters University'

Pixar's næste store animationsfilm 'Monsters University' får biografpremiere over det meste af verden i løbet af sommeren. Og mens man venter kan man tage et kig på noget af det nyeste materiale, som Pixar netop har udgivet.

Første trailer til Monsters University er klar

Pixar er nu klar med den første trailer til deres kommende college-film Monsters University, der fortæller hvordan Mike og Sulley blev venner.