Disney laver Marvel Land i Hong Kong

Nyheder
Lige siden Disney købte Marvel tilbage i 2009 for 20 mia. kr., har de fleste mennesker tænkt, at det kun var et spørgsmål om tid før Disney ville lade de mægtige helte blive en del af parkerne. Og nu er den første sten til dette projekt blevet lagt.
Lige siden Disney købte Marvel tilbage i 2009 for 20 mia. kr., har de fleste mennesker tænkt, at det kun var et spørgsmål om tid før Disney ville lade de mægtige helte blive en del af parkerne. Og nu er den første sten til dette projekt blevet lagt.
 
 
Mens Disney stadig er ved at finde ud hvad de skal gøre med Marvel i Disneyland i USA, så vil den mindre Hong Kong park være den første med et Marvel Land.
 
At Hong Kong Disneyland er blevet udset til at have et Marvel Land giver ret god mening, da det er en af ​​de mindste parker, og den mindst vellykkede. Og hvis det i lang tid bliver det eneste sted i verden med et Marvel-område, vil turismen sikkert køre på et bedre niveau.
 
Minnie, Fedtmule og Mickey Mouse i en parade i Hong Kong Disneyland.
 
Disney kan i øjeblikket ikke placere Marvel karakterer i deres største park, Walt Disney World, på grund af en stadig eksisterende aftale, der giver Universal eksklusive rettigheder til Marvel-figure i forhold til forlystelsesparker.
 
Planen er at Disneys Marvel Land i Hong Kong, skal være bygget færdigt i 2017.
 
Kilde: disneyandmore.blogspot.dk, slashfilm.com, furiousfanboys.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

FOTOSERIE: Kinesisk Disney uegnet for børn

Halloween i Hong Kong Disneyland er en anelse mere skræmmende end børnefamilierne er vant til i den vestlige verden. Her er promotionbillederne til denne sæsons festligheder i Kinas Disneyland.

Milliard-forlystelse kører på skinner

Disneyland i Californien får næste år en af verdens dyreste forlystelser. Den er næsten en tro kopi af byen Kølerkildekøbing fra filmen 'Biler' og får anlagt en over en kilometer lang racerbane. I disse dage bliver bilerne testkørt og her kan du for første gang se, hvordan køreturen bliver.

Ingen finanskrise i Disneyland

Selvom folk i de meste af verden stadig holder på pengene, er Disney's forlystelsesparker ikke mærket af finanskrisen. 2009 blev et år med rekordmange besøgende for Disney Parks & Resorts.

Hong Kong udvidelse bekræftet

Efter mange måneders spekulationer er der nu endelig kommet en officiel bekræftelse fra The Walt Disney Company om, at deres Hong Kong-park står over for en massiv udvidelse. Tre nye lande vil blive tilføjet.

Disney's asiatiske parker bliver endnu større

Ikke nok med at rygterne om en helt ny Disney-park i Shanghai tager til i styrke, The Walt Disney Company har netop annonceret en række udvidelser deres parker i både Tokyo og Hong Kong.

Amerikanske soldater får fri adgang til Disney-parker i 2009

I forbindelse med de amerikanske Disney-parkers nye What Will You Celebrate-kampagne, får alle aktive og pensionerede soldater gratis billeter til Disneyland, Californien og Walt Disney World, Florida.