10 år med Disney Channel i Danmark

Nyheder
Den populære betalingskanal for børn har haft en positiv udvikling hos de yngre seere i det seneste årti
Den populære betalingskanal for børn har haft en positiv udvikling hos de yngre seere i det seneste årti.
 
 

I dag har danske børn og barnlige sjæle kunnet se Disney Channel i 10 år, og den populære børnekanal er i det seneste årti vokset til at blive den største betalingskanal for børn og unge i Danmark.

- Det har været utroligt spændende at være med og drive udviklingen af det lokale tv-marked for børn og unge. Vores mål har været at finde et tv-koncept, de yngre målgrupper kan lide at se, og forældrene samtidig accepterer som god underholdning, siger Casper Bjørner, der er General Manager i Disney Channel Nordic.

Disney Channel forbindes mest med globale underholdningsfænomener som Hannah Montana, Phineas & Ferb og High School Musical.

Klassiske og nye serier
Ifølge Disney Channel rangerer kanalen højest, når børn og unge skal pege på, hvilken kanal der er deres favorit.

- Vi har erfaret, at vores koncept med at kombinere de klassiske, animerede produktioner med nyere humorserier gør os i stand til at nå et bredt familiepublikum. Samtidig er vi førende på markedet, når det gælder tweens-kultur i tv, forklarer Casper Bjørner

I Disney Channels kanaludbud findes foruden Disney Channel også action- og humorkanalen Disney XD og Disney Junior, der en tv-kanal for yngre børn. Sammen har Disneys betalings-tv-kanaler 66 procent af seerne i målgruppen 3-14 år i Danmark.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Filmkavalkade i påsken på Disney Channel

Traditionen tro fejer Disney Channel påsken med masser af storfilm for hele familien.

Premiere på Austin & Ally

Et kig på Disney Channel helt nye serie som byder på humor, musik og teenage-drama!

Stor filmdag på Disney Channel

Den 29. februar er en ganske særlig dag som kun falder hvert 4. år når det er skudår. Og den ekstra lange februar måned fejres med en stor filmdag på Disney Channel.

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.

Disney Channel med ny kampagne

Den 15. april begynder Disney Channels forårskampagne i Skandinavien, og det sker under temaet ’Disney Channel gør hver dag magisk’.