Efterfølger til "Oz: The Great and Powerful" får grønt lys

Nyheder
Disney's store fantasysatsning "Oz: The Great and Powerful" havde premiere over det meste af verden i weekenden, og det er gået godt. Faktisk er det gået så godt, at Disney nu har givet grønt lys til en fortsættelse.
Disney's store fantasysatsning "Oz: The Great and Powerful" havde premiere over det meste af verden i weekenden, og det er gået godt. Faktisk er det gået så godt, at Disney nu har givet grønt lys til en fortsættelse.
 
 
Som forventet er Disneys nyeste film i Oz-universet blevet et gigantisk hit, da "Oz: The Great and Powerful" i sin åbningsweekend har formået at indtjene mere end 150 mio. dollars på verdensplan.
 
Med et budget på 215 mio. dollars og et marketingbudget på omtrent 85 mio. dollars ser det derved aldeles positivt ud for Disney og "Oz: The Great and Powerful", der er godt på vej til at tjene sig selv hjem.
 
Disney Studios chef Alan Horn, skuespillerne James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams, Joey King, Rachel Weisz, Zach Braff og producer Joe Roth til premieren på "Oz: The Great and Powerful".
 
Med dette i tankerne har Disney givet grønt lys til en efterfølger, der dog ikke kommer til at have instruktør Sam Raimi bag roret, da Raimi har udtalt, at han ingen interesse har i at vende tilbage.
 
Det er endnu uvist, om det samme gælder James Franco og resten af skuespillerne, eller om de er under kontrakt på at vende tilbage, idet det ofte er normen med blockbuster-film at skrive under på at medvirke i mindst tre film.
 
Kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Andrew Stanton om 'Finding Dory'

Andrew Stanton blev fornylig spurgt ind til hans kommende projekt, 'Finding Dory', der er en efterfølger til 'Find Nemo'. I interviewet siger han hovedsageligt, at det er en film som Pixar faktisk ikke ønskede at lave, men af forretningsmæssige årsager vil den snart eksistere.

En sidste trailer til 'Oz: The Great and Powerful'

Der er kun fire dage til at 'Oz: The Great and Powerful' får premiere. Alligevel har Disney her på falderebet udgivet en sidste trailer.

De første billeder fra den nye "Muppets"-film

Optagelserne til fortsættelsen af "The Muppets" fra 2012 er netop gået i gang i London, og i den anledning er de første billeder fra filmens produktion blevet frigivet.

Ray Liotta med i 'The Muppets'-fortsættelse

Efter at The Muppets blev en stor succes i 2011 gik Disney i gang med at arbejde på en fortsættelse. For tiden tager filmen stille og rolig form, og det nyeste navn der kommet på projektet er skuespiller Ray Liotta.

Ellen DeGeneres i snak om 'Find Nemo 2'

Komikeren og TV-værten Ellen DeGeneres er i forhandlinger om at gentage sin rolle som Dory i Disney/Pixar's planlagte 'Find Nemo'-efterfølger.

Efterfølger til "The Muppets" er på vej

Efter "Muppet Movie" formåede at indtjene $153 mio. på verdensplan ud fra et budget på $45 mio. har Disney givet grønt lys til en efterfølger, der dog ikke umiddelbart kommer til at involvere Jason Segel, som var den drivende kraft bag den første film.