Disney laver ny film om Udyret

Nyheder
Først var det 'Alice i Eventyrland' Disney lavede som live-action, hvilket blev en stor succes. Det gjorde at Disney fik mere blod på tanden, og er nu i fuld gang med både 'Tornerose' og 'Askepot' som live-action. Og nu er turen kommet til 'Skønheden & Udyret'.
Først var det 'Alice i Eventyrland' Disney lavede som live-action, hvilket blev en stor succes. Det gjorde at Disney fik mere blod på tanden og er nu i fuld gang med både 'Tornerose' og 'Askepot' som live-action. Og nu er turen kommet til 'Skønheden & Udyret'.
 
 
Walt Disney Studios har kontaktet en manuskriptforfatter med den hensigt at genoplive eventyret om 'Skønheden & Udyret'.

Projektet har fået arbejdstitlen 'Beast', og opgaven er gået til britiske Joe Ahearne, der netop har skrevet Danny Boyles thriller 'Trance'. Med Ahearne ombord forventes indholdet at blive en del mørkere end i den klassiske animationsfilm fra 1991.
 
File:Trance2013Poster.jpg
Plakat for filmen 'Trance', der blev skrevet af Joe Ahearne.

Modsat Disneys forrige Udyr-eventyr bliver den nye version en live action-film og højst sandsynligt i 3D - nu hvor andre eventyrfilm som 'Alice in Wonderland' og 'Oz: The Great and Powerful' har klaret sig så godt ved billetlugerne.

Sidste gang 'Skønheden og Udyret' blev filmatiseret, var det med Alex Pettyfer som udyret i 'Beastly' fra 2011. Hvem der skal spille udyret, og hvad de vil gøre med skønheden i den kommende film, er stadig ganske uvist.
 
Kilde: kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tim Burton skal nyfortolke endnu en Disney-film

I 2010 lavede Tim Burton filmen 'Alice in Wonderland', som var en fortolkning af Disneys gamle klassiker. I 2012 lavede Burton 'Frankenweenie', der var en ny udgave af hans Disney-film fra 1984. Nu skal Burton nyfortolke endnu en Disney-film, nemlig 'Dumbo'.

Udyret og Gaston er fundet

Disney er i fuld gang med forberedelserne til en nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. Først blev rollen som Belle besat af Emma Watson, og nu er rollerne som Udyret og Gaston besat.

Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Disneys nye 'Junglebogen' får instruktør

Lige for tiden er Disney i gang med et hav af live-action udgaver af tidligere Disney animationsfilm. Det drejer sig blandt andet om 'Tornerose', 'Askepot' og 'Junglebogen'. Og nu har Disneys nyeste udgave af 'Junglebogen' fået en instruktør, samt premieredato.

Disney planlægger endnu en film om en Disney-skurk

For tiden arbejder Disney på live-action-filmen "Maleficent", der omhandler skurken Malavia fra "Tornerose". Selv før, "Maleficent" er ude, lader det nu til, at filmselskabet vil tage ideen og genbruge den med andre klassiske Disney-skurke.

Disney laver 'Junglebogen' - igen

Disney er i fuld gang med at lave klassikere som 'Tornerose', 'Askepot' og 'Skønheden & Udyret' om til live-action udgaver. Men nu har Disney også besluttet sig for, at genfortælle 'Junglebogen', hvilket Disney har gjort en del gange efterhånden.