Emma Watson skal ikke spille Askepot

Nyheder
Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.
Disney's er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.
 
Watson i 'The Perks of Being a Wallflower'
 
Folk på internettet har generelt været positive om, at Watson måske skulle spille Askepot, men rollen var altså ikke noget for den unge skuespillerinde, der i øverigt også skal spille den kvindelige hovedrolle i Guillermo del Toro's udgave af 'Skønheden & Udyret.

Nu er spørgsmålet, hvem der i stedet skal overtage rollen.
Skuespillerinder som Saoirse Ronan (Hanna), Gabriella Wilde (The Three Musketeers) og Alicia Vikander (A Royal Affair) har tidligere været prøvetestet i rollen som Askepot, så måske kunne det ende med at blive en af dem. 
 
 
'Cinderella' bliver instrueret af Kenneth Branagh og har indtil videre kun Cate Blanchett på rollelisten som Lady Tremaine (Stedmoderen).

Emma Watson kan opleves i to film til september, nemlig 'The Bling Ring' og 'This Is the End'.
 
Kilde: kino.dk, firstshowing.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney vil have store skuespillere i genindspilning af 'Dumbo'

I 2015 kom det frem, at instruktør Tim Burton skulle stå bag en nyfortolkning af 'Dumbo'. Nu lader det til at filmen for alvor er på vej, da Disney og Burton har set sig to store skuespillere de gerne vil have med i filmen.

Flere skuespillere fundet til Disney's 'Beauty and the Beast'

Disney kan nu afsløre tre nye skuespillere der er blevet tilknyttet til deres nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. De tre skuespillere har det til fælles, at de alle sammen tidligere har været involveret Disney-film af både nyere og ældre dato.

Udyret og Gaston er fundet

Disney er i fuld gang med forberedelserne til en nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. Først blev rollen som Belle besat af Emma Watson, og nu er rollerne som Udyret og Gaston besat.

Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.