Nyt fra 'Monsters University'

Nyheder
Pixar's næste store animationsfilm 'Monsters University' får biografpremiere over det meste af verden i løbet af sommeren. Og mens man venter kan man tage et kig på noget af det nyeste materiale, som Pixar netop har udgivet.
Pixar's næste store animationsfilm 'Monsters University' får biografpremiere over det meste af verden i løbet af sommeren. Og mens man venter kan man tage et kig på noget af det nyeste materiale, som Pixar netop har udgivet.
 
Først er der blevet fundet et længere klip fra filmen.
 
 
Filmen handler om Mike og Sullys ungdomsår. De to monstre har altid hadet hinanden som små, men da de begge bliver optaget på det prestigefyldte skræmme-akademi ved Monsters University, bliver det begyndelsen på et venskab mellem de to bøh-mænd.
 
Pixar har også for nylig offentliggjort en ny plakat, hvor man kan se alle de studerende monstre.
 
 
Til sidst er der blevet fundet en japansk trailer til filmen, som kan ses nedenuder.
(Traileren har ikke undertekster)
 
 
Monsters University får amerikansk premiere den 21. juni, mens de danske biografgængere må vente til den 1. august.
 
Kilde: youtube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tredje trailer til 'Monsters University'

Der er kun ganske få uger til, at Pixars 'Monsters University' rammer de amerikanske biografer. Alligevel er der her på falderebet udgivet endnu en trailer, samt et par klip fra filmen.

"Monsters University"-instruktør forklarer kontinuitetsfejl

Traileren til Pixars kommende animations-prequel "Monsters University" har skabt stor diskussion blandt fans, idet den direkte etablerer en kontinuitetsfejl i forholdet mellem monstrene Mike og Sully. Instruktøren, Dan Scanlon, giver en forklaring på dette.

Endnu en trailer til 'Monsters University'

Pixar har frigivet en ny lang trailer til deres kommende animationsfilm 'Monsters University', der fortæller hvordan Mike og Sully blev venner. Se den her.

Ny lang trailer til Monsters University

Pixar har nu frigivet en ny lang trailer til deres kommende animationsfilm Monsters University. Se den her.

Første trailer til Monsters University er klar

Pixar er nu klar med den første trailer til deres kommende college-film Monsters University, der fortæller hvordan Mike og Sulley blev venner.

Japansk trailer til 'Brave'

En japansk trailer til Pixars kommende film 'Brave' viser en masse nye optagelser og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.