Olivia Wilde om 'Tron 3'

Nyheder
En tredje 'TRON' har været i støbeskeen hos Disney lige siden 'Tron: Legacy' blev en succes tilbage i 2010. Flere og flere af folkene fra 'Legacy' har sagt ja til at vende tilbage, og nu har Olivia Wilde udtalt sig om sine forventninger til den næste 'Tron'.
En tredje 'TRON' har været i støbeskeen hos Disney lige siden 'Tron: Legacy' blev en succes tilbage i 2010. Flere og flere af folkene fra 'Legacy' har sagt ja til at vende tilbage, og nu har Olivia Wilde udtalt sig om sine forventninger til den næste 'Tron'.
 
Olivia Wilde Talks Tron 3
 
Arbejdet på TRON 3 er gået stille fremad siden projektet blev annonceret, kort efter premieren på ​​TRON: Legacy. Selvom den første Tron-efterfølger fik blandede anmeldelser, indtjente den alligevel 400 millioner dollars på verdensplan og på grund af dette gav Disney grønt lys til en tredje Tron-film.
 
Instruktøren Joseph Kosinski og skuespillerne Garrett Hedlund og Bruce Boxleitner er alle sat til at vende tilbage. Imidlertid har man ikke hørt så meget fra Olivia Wilde, der spillede Quorra i TRON: Legacy.
 
 
I et interview med Hit Fix blev Wilde spurgt om hvad hun ville synes om at vende tilbage til Tron-universet:
"Ja, jeg mener ... jeg tror, ​​at nu er der tid til virkelig at fokusere på karakterudvikling, efter at vi har etableret så meget redegørelse. Jeg tror, ​​alle er med på ideen - der er så mange retninger vi kunne gå i", udtaler Olivia Wilde.
 
Wilde er på kontrakt til at medvirke i TRON 3, så hendes tilbagevenden har altid været sikker. Men med hensyn til hvad der vil ske med Quorra i den næste film – det står stadig i det uviste.
 
Olivia Wilde, Joseph Kosinski og Jeff Bridges under optagelserne af 'Tron: Legacy'.
 
Joseph Kosinski har i et interview nævnt, at den næste Tron-film vil foregå 4-5 år efter begivenhederne i TRON: Legacy, samt at der er planer om at "genopfinde" og starte på en frisk med historien, hvilket meget vel kan betyde at der kommer en ny hovedperson.
 
TRON 3 er planlagt til at starte optagelserne i 2014. Ingen premieredato er blevet sat.
 

Kilde: screenrant.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney dropper 'Tron 3'

Titel, instruktør og skuespillere var offentliggjort til det, der skulle have været den tredje "Tron"-film med titlen "Tron: Ascension". Men nu har Disney valgt at droppe filmen.

'Tron 3' er på trapperne

En tredje 'Tron'-film har længe været i støbeskeen hos Disney ovenpå succesen med 'Tron: Legacy' fra 2010. Det sidste års tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu lader det til at den meget snart kan se dagens lys.

"Tron 3" rykker atter fremad - ny manuskriptforfatter hyret

Det er nu omtrent to år siden, at "Tron: Legacy" indtog biograferne, og selvom der har været snak om en efterfølger, selv fra før filmen udkom, så har der endnu ikke sket noget. Nu rykker projektet dog på sig en bette smule.

'Tron 3' kan have lange udsigter

Efter at 'Tron: Legacy' havde stor succes i biograferne tilbage i 2010, gik der ikke særlig lang tid før at Disney gav grønt lys til en tredje 'Tron'-film. Men nu forlyder det, at der kan komme til at gå lang tid før en 'Tron 3' kommer til det hvide lærred.

Nu er det bekræftet: 'Tron 3' er på vej

Siden 'Tron: Legacy' ramte biograferne sidste år, har der været snak om, hvorvidt en tredje film bliver til noget eller ej. Nu kan Tron selv, Bruce Boxleitner, så udtale sig omkring filmen.

Disney gør klar til 'Tron 3'

Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.