Dory skal findes

Nyheder
Efter et godt stykke uden der er sket noget konkret, har Pixar nu offentliggjort at der kommer en fortsættelse til 'Find Nemo'. Men denne gang er det ikke Nemo, der skal findes, men derimod den glemsommelige fisk Dory.
Efter et godt stykke uden der er sket noget konkret, har Pixar nu offentliggjort at der kommer en fortsættelse til 'Find Nemo'. Men denne gang er det ikke Nemo, der skal findes, men derimod den glemsommelige fisk Dory.
 
 
Da 'Find Nemo' fik premiere i 2003, blev den en kæmpe succes indenfor animation. Ikke nok med, at den blev Pixars største kassesucces (senere overgået af 'Toy Story 3'), den endte også med blive en endnu større succes end 'Løvernes Konge', som indtil det tidspunkt havde været den mest succesfulde animationsfilm.
 
I de efterfølgende år har Ellen DeGeneres (den engelske stemme til Dory) ikke været stille om hendes ønske om at se en Nemo-efterfølger komme til at bære frugt, og nu bliver hendes drøm omsider til virkelighed.
 
"Jeg har ventet på denne dag i lang, lang, lang, lang, lang, lang tid", udtaler Ellen DeGeneres og fortsætter. "Jeg er ikke sur over det tog så lang tid. Jeg ved at folkene på Pixar har haft travlt med at lave 'Toy Story 16'. Men den tid det tog var det hele værd. Manuskriptet er fantastisk. Og det har alt, hvad jeg elskede ved den første film: Det har en masse hjerte, det er virkelig sjovt, og den bedste del er at det har meget mere Dory.
 
Ellen Degeneres, Alexander Gould og Albert Brooks til
premieren på 'Find Nemo' i 2003.
 
Instruktør Andrew Stanton, der stod bag den første 'Find Nemo', er sat til at vende tilbage for at lave endnu film under havet. Stanton er også meget glad for, at DeGeneres vender tilbage som Dory. 
"Der er ingen Dory uden Ellen", udtaler Stanton. "Hun vandt hjerterne hos biografgængerne over hele verden, for slet ikke at tale om alle hos Pixar. Én ting vi ikke kunne lade være med at tænke over var hvorfor hun var helt alene i havet på den dag hun mødte Marlin. I 'Finding Dory', vil hun blive genforenet med sine kære, og lære et par ting om betydningen af familie undervejs."
 
Andrew Stanton
 
Ifølge Stanton finder 'Finding Dory' sted omkring et år efter den første film. En dag sker det uundgåelige; Dory glemmer, hvor hun bor, og hvem hendes egen familie er. Da Dory forsøger at finde hjem, bliver hun fanget og anbragt i et akvarium i en zoologisk have i Californien.
 
Marlin, Nemo og mange flere fra den første film dukker endnu en gang op, sammen med et væld af nye figurer, herunder nogle stykker, der vil vise sig at være en meget vigtig del af Dorys livet.
 
 
Ligesom Ellen DeGeneres vender tilbage for at lægge stemme til Dory, så vender Albert Brooks også tilbage som Nemos far, Marlin.
 
'Finding Dory' får amerikansk premiere den 25. november 2015.
 
Kilde: comingsoon.net, kino.dk, huffingtonpost.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Andrew Stanton om 'Finding Dory'

Andrew Stanton blev fornylig spurgt ind til hans kommende projekt, 'Finding Dory', der er en efterfølger til 'Find Nemo'. I interviewet siger han hovedsageligt, at det er en film som Pixar faktisk ikke ønskede at lave, men af forretningsmæssige årsager vil den snart eksistere.

Pixar lover flere originale film fremover

De seneste år har animationshuset Pixar mest af alt fokuseret på at lave nye film i allerede etablerede franchises såsom den nye "Monsters University". Pixar lover dog nu, at fremtiden vil byde på flere originale film.

Pixar har flere fortsættelser på vej

Trods deres oprindelige plan, om kun at producere originalt indhold, synes Pixar nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsestoget. Ud over 'Monsters, Inc.', har de også offentliggjort en fortsættelse til 'Find Nemo', og fremtiden byder på mere af samme skuffe.

De første billeder fra den nye "Muppets"-film

Optagelserne til fortsættelsen af "The Muppets" fra 2012 er netop gået i gang i London, og i den anledning er de første billeder fra filmens produktion blevet frigivet.

Ray Liotta med i 'The Muppets'-fortsættelse

Efter at The Muppets blev en stor succes i 2011 gik Disney i gang med at arbejde på en fortsættelse. For tiden tager filmen stille og rolig form, og det nyeste navn der kommet på projektet er skuespiller Ray Liotta.

Ellen DeGeneres i snak om 'Find Nemo 2'

Komikeren og TV-værten Ellen DeGeneres er i forhandlinger om at gentage sin rolle som Dory i Disney/Pixar's planlagte 'Find Nemo'-efterfølger.