Pixar har flere fortsættelser på vej

Nyheder
Trods deres oprindelige plan, om kun at producere originalt indhold, synes Pixar nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsestoget. Ud over 'Monsters, Inc.', har de også offentliggjort en fortsættelse til 'Find Nemo', og fremtiden byder på mere af samme skuffe.
Trods deres oprindelige plan, om kun at producere originalt indhold, synes Pixar nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsestoget. Ud over 'Monsters, Inc.', har de også offentliggjort en fortsættelse til 'Find Nemo', og fremtiden byder på mere af samme skuffe.
 
 
For et par dage siden holdte Disney et telefonmøde for aktionærer, der afslørede at Pixar er ved at udvikle fortsættelser til nogle af deres tidligere film, hvis man ser bort fra de kommende efterfølgere til Monsters, Inc. og Find Nemo.

Disneys CEO Bob Iger sagde:
"Vi er meget begejstrede for 'Monsters University", som får premiere i næste måned. Pixars skema for de næste fem år inkluderer fantastiske originale historier, samt nogle gode efterfølgere til deres tidligere hits. Og som vi for nylig annoncerede, er vi i gang med produktionenen af ​​disse efterfølgere, 'Finding Dory', der endnu en gang har Ellen DeGeneres i rollen som Dory, en af ​​de mest elskede figurer fra 'Find Nemo', som var en af ​​de mest populære og indbringende film til dato."
 
Ellen DeGeneres annoncerer, at Pixar laver en fortsættelse til 'Find Nemo'.

Iger sagde dog ikke noget om hvilke film, der ellers ville få en efterfølger
 
Brad Bird, der for tiden er i gang med at producere Tomorrowland, har op til flere gange snakket åbent om muligheden for at lave en fortsættelse til sin succesfilm 'De Utrolige'.
 
"Folk tror ​​at jeg ikke har tænkt over 'De Utrolige 2', men det har jeg. Jeg elsker karaktererne og den verden. Jeg stryger min hage og skraber mit hoved. Jeg har mange ideer, som jeg tror vil fungere rigtig godt i en anden film, og hvis jeg kan få dem alle sammen til at virke, ville jeg nok gøre det, udtaler Brad Bird.   
   
 
Monsters University får dansk premiere den 1. august., mens Finding Dory endnu kun har fået den amerikanske premieredato den 25. november 2015.
 
Kilde: worstpreviews.com, firstshowing.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endnu en trailer til 'Find Dory'

Pixar Animation Studios er klar med endnu en trailer til 'Find Dory', der er en fortsættelse til 'Find Nemo' fra 2003. Se den her.

Ny trailer til 'Find Dory'

Pixar Animation Studios er klar med en helt ny trailer til 'Find Dory', der er en fortsættelse til 'Find Nemo' fra 2003. Se den nye traileren her.

Nyt fra 'De Utrolige 2'

I sidste måned blev det officielt, at Pixar omsider vil lave en fortsættelse til 'De Utrolige' efter flere års rygter. Nu er Brad Bird så klar med en lille opdatering på filmen, og at arbejder går fremad.

Andrew Stanton om 'Finding Dory'

Andrew Stanton blev fornylig spurgt ind til hans kommende projekt, 'Finding Dory', der er en efterfølger til 'Find Nemo'. I interviewet siger han hovedsageligt, at det er en film som Pixar faktisk ikke ønskede at lave, men af forretningsmæssige årsager vil den snart eksistere.

Pixar lover flere originale film fremover

De seneste år har animationshuset Pixar mest af alt fokuseret på at lave nye film i allerede etablerede franchises såsom den nye "Monsters University". Pixar lover dog nu, at fremtiden vil byde på flere originale film.

Dory skal findes

Efter et godt stykke uden der er sket noget konkret, har Pixar nu offentliggjort at der kommer en fortsættelse til 'Find Nemo'. Men denne gang er det ikke Nemo, der skal findes, men derimod den glemsommelige fisk Dory.