Første kig på Walt Disney Animation Studios' Big Hero 6

Nyheder
Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.
Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.
 
 
 

Filmen bliver instrueret af Don Hall, Big Hero 6 er en action-komedie eventyr om den strålende robotteknologisk vidunderbarn Hiro Hamada, der befinder sig i greb af kriminelitet, der truer med at ødelægge den hurtige high-tech by, San Fransokyo. Med hjælp fra hans nærmeste følgesvend en robot ved navn Baymax-Hiro går missionen sammen med en tilbageholdende team af førstegangs-kriminalitet på at redde deres by.
Filmen er Inspireret af Marvel Comics serien af samme navn, og det bliver således også Walt Disney Animation Studios første film baseret på en tegneserie fra Marvel. Filmen bliver CG-Animeret og bliver ligeledes udsendt i 3D og får premiere i USA den 14. november 2014. Om filmen så også skal indgå i klassiker-serien som de hidtidige film fra Walt Disney Animation Studios vides endnu ikke.
 
 
Disney har i førbindelsen med afsløringen af filmen også udsendt en lille teaser video som kan ses her:
 
 
 
 
Derudover har Walt Disney Animation Studios følgende film under udvikling:
"King of the Elves" filmen var i første omgang planlagt til 2012, men blev udskudt på ubestemt tid og længe så det ud til at de helt havde droppede den. Filmen skulle oprindeligt være håndtegnet, men det hele blev kasseret, både forfatter og instruktør osv. og der kom nye folk på og den kommer nu som en CG-Animeret film, den forventes nu at få premiere sidst i 2015.
Så har de også en ny unavngivet "klassisk" Mickey Mouse film under udvikling, men der er pt. ikke meget info om den film.
Og fornyelig annonceret de at endnu en unavngivet CG-Animeret film, pt. kendes hverken historien, forfatter eller nogen ting overhovedet.
Og så er der løse rygter om en Wreck-It Ralph 2 (Det kunne godt være den unavngivet film de annonceret fornyelig).

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.

Ny Mickey Mouse film på vej

Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H

Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.

Film om Marvel's Big Hero 6 er under udvikling

Walt Disney Animation Studios kaster sig nu for første gang sig over Marvel universet, og vil lave en tegnefilm om Marvels superteam Big Hero 6