Tredje trailer til 'Monsters University'

Nyheder
Der er kun ganske få uger til, at Pixars 'Monsters University' rammer de amerikanske biografer. Alligevel er der her på falderebet udgivet endnu en trailer, samt et par klip fra filmen.
Der er kun ganske få uger til, at Pixars 'Monsters University' rammer de amerikanske biografer. Alligevel er der her på falderebet udgivet endnu en trailer, samt et par klip fra filmen.
 
 
I "Monsters University" følger vi atter de to skræmmere Mike og Sully - dog denne gang tilbage i deres vilde dage på college, før de var uddannede. Mens vi indtil nu bedst kender de to monstre som bedste venner, så var det dog en helt anden situation dengang, hvor de to bøh-mænd hadede hinanden.
 
 
"Monsters University" er instrueret af Dan Scanlon, der i Pixar-regi får sin spillefilmsdebut. Tidligere har Scanlon dog stået bag en kortfilm baseret på "Biler"-universet.
 
 
Udover Billy Crystal og John Goodman i rollerne som monster-makkerparret Mike og Sully, vil Steve Buscemi også vende tilbage i rollen som Randall. Af andre navne på rollelisten kan der nævnes Dave Foley, Peter Sohn, Julia Sweeny og Joel Murray.
 
 
Monsters University får amerikansk premiere den 21. juni, mens de danske biografgængere må vente til den 1. august.
 
Kilde: youtube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

"Monsters University"-instruktør forklarer kontinuitetsfejl

Traileren til Pixars kommende animations-prequel "Monsters University" har skabt stor diskussion blandt fans, idet den direkte etablerer en kontinuitetsfejl i forholdet mellem monstrene Mike og Sully. Instruktøren, Dan Scanlon, giver en forklaring på dette.

Endnu en trailer til 'Monsters University'

Pixar har frigivet en ny lang trailer til deres kommende animationsfilm 'Monsters University', der fortæller hvordan Mike og Sully blev venner. Se den her.

Nyt fra 'Monsters University'

Pixar's næste store animationsfilm 'Monsters University' får biografpremiere over det meste af verden i løbet af sommeren. Og mens man venter kan man tage et kig på noget af det nyeste materiale, som Pixar netop har udgivet.

Ny lang trailer til Monsters University

Pixar har nu frigivet en ny lang trailer til deres kommende animationsfilm Monsters University. Se den her.

Første trailer til Monsters University er klar

Pixar er nu klar med den første trailer til deres kommende college-film Monsters University, der fortæller hvordan Mike og Sulley blev venner.

Ny lang trailer til 'John Carter'

Disney er nu klar med en ny lang trailer til den kommende science fiction film 'John Carter', som blandt andet har Taylor Kitsch, Lynn Collins og Willem Dafoe på rollelisten.