Ny Mickey Mouse film på vej

Nyheder
Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H
Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H.
 
 
Walt Disney Animation Studios har netop frigivet plakaten på en ny kommende Mickey Mouse kortfilm i S/H. Filmen får premiere til Annecy International Animated Film Festival i Frankrig senere på måneden, filmen er instrueret af Lauren MacMullan, produceret af Dorothy McKim og John Lasseter og tegnet af Eric Goldberg og selveste Walt Disney ham selv ligger stemme til Mickey Mouse som i de gode gamle dage og film skulle være efter den gode gamle tegnestil som Ub Iwerks og Walt Disney blev kendt for sidst i 1920'erne.
 
Der er ikke mange oplysninger om filmen, men det har længere været kendt at Walt Disney Animation Studios har arbejdet på en ny Mickey Mouse film, men om det så er det her projekt vide ikke med sikkerhed endnu, eller om der er en lang tegnet biograffilm med Mickey Mouse på vej også, der gættes også på om Disney koncernen har fundet nogen gamle ikke udgivet film rester eller gamle lydklip bagerst i arkivet, siden det kan lade sig gøre at det er Walt Disney selv der ligger stemme til Mickey Mouse i filmen.

Dette er således også den første Mickey Mouse kortfilm siden 1953, det forventes at filmen får premiere i biografen samtidig med Frozen.
 
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.

Første kig på Walt Disney Animation Studios' Big Hero 6

Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.

Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.

Film om Marvel's Big Hero 6 er under udvikling

Walt Disney Animation Studios kaster sig nu for første gang sig over Marvel universet, og vil lave en tegnefilm om Marvels superteam Big Hero 6