Pixar lover flere originale film fremover

Nyheder
De seneste år har animationshuset Pixar mest af alt fokuseret på at lave nye film i allerede etablerede franchises såsom den nye "Monsters University". Pixar lover dog nu, at fremtiden vil byde på flere originale film.
De seneste år har animationshuset Pixar mest af alt fokuseret på at lave nye film i allerede etablerede franchises såsom den nye "Monsters University". Pixar lover dog nu, at fremtiden vil byde på flere originale film.
 
 
Udover at de selvfølgelig stadig har "Find Nemo"-efterfølgeren, "Finding Dory", på vej, så vil Pixar nu til at fokusere på at få langt flere originale film ud end efterfølgere. Ikke nok med det, så er planen tilsyneladende, at der skal være en original Pixar-film hvert eneste år, mens der højst sandsynligt samtidig vil være en efterfølger hvert andet år.
 
"Af artistiske grunde er det rigtig vigtigt, at vi laver en original film hvert år. En gang imellem har vi så en film, hvor vi eller publikum gerne vil se den verden fortsætte, hvilket er rationaliseringen bag det at lave en efterfølger," udtaler Pixars direktør, Ed Catmull, og fortsætter:
"Men hvis du bliver ved med at lave efterfølgere, så laver du jo ikke originale film. Så vi vil begynde at lave en original film hvert år, og så hvert andet år vil vi have en efterfølger eller sådan noget. Det er sådan ca. planen."
 
Ed Catmull
 
Pixars senste animationsfilm, "Monsters University", har haft premiere i op til flere lande til gode anmeldelser, og har allerede nu formået at indtjene 315 mio. $ på verdensplan.
 
"Monsters University" rammer de danske biografer den 1. august.
 
Kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Biler 3'

Pixar Animation Studios er klar med en ny trailer til 'Biler 3', der er en fortsættelse til 'Biler 2' fra 2011. Se den her.

Første trailer til 'Biler 3' er ude

Lynet McQueen er klar til en ny omgang på racerbanen i den allerførste trailer i Pixars 'Biler 3'. Se den her.

Nyt fra 'De Utrolige 2'

I sidste måned blev det officielt, at Pixar omsider vil lave en fortsættelse til 'De Utrolige' efter flere års rygter. Nu er Brad Bird så klar med en lille opdatering på filmen, og at arbejder går fremad.

Andrew Stanton om 'Finding Dory'

Andrew Stanton blev fornylig spurgt ind til hans kommende projekt, 'Finding Dory', der er en efterfølger til 'Find Nemo'. I interviewet siger han hovedsageligt, at det er en film som Pixar faktisk ikke ønskede at lave, men af forretningsmæssige årsager vil den snart eksistere.

Pixar har flere fortsættelser på vej

Trods deres oprindelige plan, om kun at producere originalt indhold, synes Pixar nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsestoget. Ud over 'Monsters, Inc.', har de også offentliggjort en fortsættelse til 'Find Nemo', og fremtiden byder på mere af samme skuffe.

Dory skal findes

Efter et godt stykke uden der er sket noget konkret, har Pixar nu offentliggjort at der kommer en fortsættelse til 'Find Nemo'. Men denne gang er det ikke Nemo, der skal findes, men derimod den glemsommelige fisk Dory.